Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liiilkaa :/

Jutro matura z geografii a ja nic nie umiem... :/

Polecane posty

Nic sobie nie powtórzyłam, kupiłam książkę do powtórki, ale jakoś do niej nie zajrzałam... :/ lekcje też ostatnimi czasy sobie olałam, miałam na koniec 5 z geografii, ale u nas wszyscy mieli bo nauczyciel był mało wymagający... Boję się... że też byłam taka głupia żeby nie powtórzyłam sobie coś chociaż przez ostatnie dni... :/

Gość yukjhg
ja mam ustny z ang

Gość ffffffffffffffffffffffg
też tak myślałam przed każdą maturą, a poszly mi dobrze, wiec głowa do góry :)

Gość kaja_26
nie uczyłaś się to nic dziwnego ,że nie umiesz. A teraz sie chwalisz czy żalisz ?

Ja ustny ang dopiero 23(aczkolwiek to chyba i tak się nigdzie nie liczy, wystarczy zdać), ale teraz ta geografia mnie załamuje... niech mnie ktoś pocieszy :/

Gość tru75i59
ja zdawalam trzy lata temu goegrafie i tez kompletnie nic sie nie uczylam przed, tylko to co zapamietalam na lekcji a poziom nie byl wysoki. powtorzylam jedynie wspolrzednych obliczanie. 74%. matura to bzdura.

Gość kaja_26
aha,czyli się żalisz. To może chociaż teraz ogarnij z wierzchu materiał,a nie tracisz czas na kafe :)

Gość Dasz radę ta matura
to tylko z opowiadań taka straszna:) Wcześniej też nie wierzyłam jak mi mówili, że prawie jak kartkówka, ale teraz się przekonałam:D dasz radę:classic_cool:

Gość kaja_26
to może chociaż teraz ogarnij z grubsza temat,a nie się żalisz na kafe. jak jesteś zdolna to dasz radę. Matura jest dla ludzi inteligentnych,a wiedza jako taka to nie wszystko . Ja sie do matury bardzo przykładałam,ale do wosu np.uczyłam się na ostatni dzień i zdalam bardzo dobrze.

Dzięki tym, którzy mnie nie dołują... Mam nadzieję, że jakoś mi to pójdzie... geografie lubię, ale tylko niektóre jej działy... piszę rozszerzoną, coś czuję, że będzie trudna (próbne rozszerzenie było łatwe to teraz pewnie dla odmiany trudne dowalą podobnie jak to było z ang rozszerzonym :/)

Gość yukjhg
ja 23 polski. Nie liczy sie ale jak nie zdasz ustnych to tez zle

Dobra, idę się jeszcze coś pouczę, może coś mi to da...

Gość kaja_26
ale tak na zdrowy rozsądek,po co bierzesz rozszerzenia skoro się do nich kompletnie nie przykładasz ? Przeciez tylko sobie życie tym utrudniasz :) no,ale jeśli jesteś taka zdolna to dasz radę:)

Gość tru75i59
a tak spytam przy okazji- po co zdajesz mature rozszerzona? skoro sie nie uczylas nic kompletnie to nie oszukujmy sie, 50% ci wyjdzie. myslisz, ze z takim wynikiem dostaniesz sie na studia? zakladajac oczywiscie, ze chcesz, no ale skoro zdajesz rozszerzona to mysle, ze chcesz... nie chce ci pieprzyc frazesow ale to wlasnie teraz decydujesz o calym swoim zyciu, wlasciwie juz zadecydowalas. nie uczac sie do matury automatycznie zamykasz sobie droge na dobry kierunek studiow.

Gość kaja_26
jak dla mnie rozszerzenia sa dla ludzi ambitnych,kótrzy chcą dostać się na prestiżowe uczelnie. Przecież nie po to bierze się rozszerzenie,zeby zdać je na 30%.

Skąd ja mogłam wiedzieć wybierając poziom, że nie zmuszę się do nauki do czasu matury? Dobra, nie dołujcie mnie, idę coś sobie powtórzyć :/ dobrzej nocy...

Gość tru75i59
wybacz mi, ale jestes po prostu glupia... poczytaj cos, ale nie ryj cala noc, poloz sie spac max. o 4- zeby wiedza sie utrwalila trzeba troche pospac.

Gość kaja_26
moze nie głupia,ale na pewno nie myśląca logicznie.

Gość tru75i59
glupia zyciowo. w glowie moze cos ma...

Gość Ja, w wiecznej depresji
może trafi się tobie pytanie o stolice Polski :)

Gość kaja_26
no niestety cos w tym jest.