Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daftaaa

Kobieta świeżo po rozstaniu - są szanse?

Polecane posty

Gość daftaaa

Trafiłem na bardzo fajną dziewczynę, niestety okazało się, że jest bardzo świeżo po dosyć niefajnym rozstaniu. Wiadomo, człowiek po czymś takim potrzebuje czasu. Spotkaliśmy się 3-4 razy i powiedziała mi o tej sytuacji wprost, nie chcąc aby za kilka tygodni nie doszło do niefajnej sytuacji między nami. Mimo to nie chciałaby kończyć znajomości, bo jej się podoba. Jak to ugryźć? Nie ukrywam, że mi się spodobała, ale mam świadomość, że jest dla niej trochę za wcześnie. Macie tego typu doświadczenia? W praktyce wychodzi coś z takich sytuacji (jestem osobą, która potrafi być cierpliwa).

Gość do..
odradzam

Gość zalezy, traktuj stuacje z dyst
ansem

Gość daftaaa
czy moze mam jej odrazu dac do zrozumienia ze jestesmy dla siebie stwozeni ! nie patrzyc na nic tylko powiedziec jej co czuje ?

Mozesz jej cos zasygnalizowac delikatnie, ale uwazaj, zeby nie potraktowala cie jako chwilowego pocieszyciela, a jak juz "dojdzie do siebie" - odrzuci i zacznie swiadomie szukac i budowac relacje.

nie, to za wczesnie, nawet jakby jej zalezalo musi zamknac wew. tamten rozdzial, odzyc

Gość daftaaa
mam pomysł :-) a jak bym jej podrzucił do napoju ze 2 pigóły wtedy by sie niczym nie przejmowała i była by moja na całą noc ! :-)

podszywek daj se siana:D albo trawy:p