Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrana95

Brak owłosienia

Polecane posty

Gość rozczochrana95

Witam wszystkich Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale nie bardzo wiem kogo się doradzić. Chodzi o to, że mam 17 lat i nie rosną mi włosy tam na dole między nogami, z resztą pod pachami i na nogach też nie Moja koleżanka zwróciła na to uwagę i sugeruje że powinnam iść z tym do lekarza, tylko, że nawet nie wiem do jakiego. Czy powinnam się tym martwić czy nie zaprzątać tym sobie głowy ?

Gość bid a
sprawa hormonalna,powinnaś wpierw iśc do rodzinnego a on dalej Cię skieruje

Gość rozczochrana95
Wydaje mi się, że z hormonami mam wszystko OK Miesiączkuję od 13 roku życia, dość regularnie, nie mam problemów zdrowotnych, nie mam tendencji do tycia, w ogóle z figurą nie mam żadnych problemów, biust mam całkiem całkiem, może jedynie dość duże wewnętrzne wargi łonowe. Jakbym miała coś nie tak z hormonami to raczej były by też jakieś inne objawy.

Gość od niemcow??!!
ciesz sie a nie idz do lekarza, nie musisz sie golic :O:O

Gość rozczochrana95
Nie ukrywam, że wolałabym do żadnych lekarzy nie chodzić i nie pokazywać mojej ... ale jakby to miało być coś groźnego to może lepiej iść do lekarza, tylko do kogo ? do domowego czy do ginka ?

Gość a u ginka nie byłaś w ogóle ?
jeszcze ?

Gość zaskoczony
z opisu wydajesz się być naturalną kobietą idealną (łącznie z motylkiem - mniam!) a Ty się tym martwisz ?

Gość motylica skrzydlata
lubisz motylki ? faceci to lubią ?

Gość zaskoczony
tak, uwielbiam motylki ! oczywiście są też i tacy, co lubią bułeczki ale nie dajcie sobie wmówić, dziewczyny, że tylko bułka się liczy a już okaleczanie motylka jest szczytem głupoty podsumowując: bułeczki nie są złe ale motylki rządzą :)

Gość motylki to kalectwo
to się leczy operacyjnie z dobrymi efektami

Gość rozczochrana95
do ginekologa raz w roku chodzę z mamą na kontrolę odkąd zaczęłam miesiączkować, ale ściągać majek przez lekarzem nie lubię. Nie chodzi o wstyd bo raczej nie mam się czego wstydzić, ale co innego pokazywać tyłek z własnej woli a co innego kiedy sytuacja zmusza. Mojego dużego motylka nie uważam za coś gorszego, traktuję to tak samo jak piersi, jedne kobiety mają większe, inne mają mniejsze. Jedynie na plaży w bikini czasami czuję się niezręcznie kiedy mi się tam gapią jakby kosmitkę zobaczyli. Wracając do tematu, czy powinnam się martwić brakiem futerka w kroku czy mogę to spokojnie zbagatelizować ?

Gość KaśkaManna
Ja bym tego nie bagatelizowała, moim zdaniem brak owłosienia łonowego w twoim wieku plus duży motylek jak sama napisałaś mogą jednak świadczyć o jakichś zaburzeniach. Na początek porozmawiałabym z mamą bo jednak jesteś osobą niepełnoletnią

Gość yttrytry
kurwa ja bym się cieszyła:) fenomen... po chuj ci włosy na piczy???

Gość DEMO-kratka
Co ja bym dała żeby raz na zawsze pozbyć się tego futra :) Ale KaśkaManna ma rację, 17 lat to jest okres dojrzewania i całkowity brak intymnego zarostu nie jest normalny.

Gość AntyAntyk
Siedemnastolatka z dużym motylkiem i gładziutką cipeczką - mniam, moje marzenie :) Jeszcze powiedz, że masz duże cycuszki, krągłą pupę i wcięcie w talii a przyjdę do ciebie na kolanach z drugiego końca świata :P

Gość Snobka na dorobku
odgrzewam starego kotleta :) rozczochrana95 jeśli śledzisz jeszcze ten temat to napisz jak to się skończyło, byłaś u lekarza ? Mam ten sam problem tyle że jestem ciut starsza od ciebie.

Gość Alicja_z_Galicji
A w sumie w jakim wieku powinny tam zacząć rosnąć włosy ?

Gość Gabii79
Nie ma chyba reguły, każdy dojrzewa inaczej. Pierwsze pojedyncze włosy zaczęły mi się pojawiać około 10 roku ale prawdziwy dywanik to dopiero około 13 roku.