Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona___19

Sex ze starszym

Polecane posty

No baaa.... a mówiąc wprost, to tacy są na stracenie, jak się organoleptycznie łapią za nieukształtowane do końca kobiety....

Gość wrrrrroona
:D cieszę sie, że sobie ulżyłas Fał :D ciab, młodszych to ja sama bym z checia resocjalizowała;):D

No, baaa.... dlatego piszę, bo jakby... to dużo fajniejsze od takich nierozgarniętych niektórych 30+:D

ciab ukształtowana kobieta wyczuje takiego na kilometr wiec mu pozostaje młoda, jak to napisał pomaranczowy36latek, łatwa do zmanipulowania młoda dupeczka :classic_cool: Przy 30latce musiałby wysilić szare komórki, których ma znaczny deficyt :P

No, on nawet napisał dosadniej: mięso straszne, ale prawdziwe

Gość maleńka111111
Kreci cie bo przy starym dziadzie czujesz sie atrakcyjniejsza to norma u brzydkich i spasionych mlodych dziewczyn

wrona sobie ulże jak mi na priw wyslesz swoje cycki z fajnym opisem ostatniego twojego seksu :classic_cool: inaczej bede napieta do samego wieczora 😭

Gość wrrrrroona
jakiego seksu :P:D? o czym ty do mnie mowisz, kobieto :classic_cool:?? nie wiem co to zekz :O jestem stara, gruba i nikt mnie nawet kijem nie chce tykać:P:P:D

Gość kliczko
Starzy lubia mlode bo cipa to cipa a z rowiesniczka raczej nie ma szans w konwersacji dlatego wybral ciebie obrzydliwe ssac starego chuja :/

nie ściemniaj:classic_cool: wrona nie mam 19lat :P

Nie wiem, może to nawet nie chodzi o te szare komórki, ale może jest zwyczajnie cienki w te klocki /cienki we wszystkich znaczeniach tego słowa/ i nie nadążyłby za rasową kobietą z klasą i ....etc.

Gość wrrrrroona
no co ci bede pisać , noo... wiesz, wsystko to jakos odbywa sie tak samo :P:D a potem tylko nogi bola :O:P

Dekadencki, Ty nie marudź Daj się nam wyżyć przy kaffie :D

Gość wrrrrroona
ciab Dekadencki, Ty nie marudź Daj się nam wyżyć przy kaffie :d fajna masz perwersje :classic_cool: ja tam wole ciacho do kawy :P:D

Gość kliczko
Dokładnie jak facet jest cienki w te klocki to im mlodsza tym lepsza bo malo wie na temat seksu proste. A ja wole starsze od siebie ale nie o 20 lat tylko 3 może 4 lata jest przyjemniej niz z glupimi malolatkami. Pozdro:)

Gość wrrrrroona
na ciebie duchu :classic_cool: czekam :P

wrona to ty jakiś etat w zakonie sióstr Karmelitanek Bosych znalazłas?:classic_cool:

Gość wrrrrroona
myslisz, że ktos inny mógłby sie podszywac pod wroną ?:classic_cool: ja szczerze watpie:P

"fajna masz perwersje ja tam wole ciacho do kawy.." też bym wolała ciacho ;) takie opalone i w ogóle... pachnące ale jak nie ma ciacha, to co pozostanie...? perwersje na kafffee... :D

Gość wrrrrroona
v34 wrona to ty jakiś etat w zakonie sióstr Karmelitanek Bosych znalazłas?:classic_cool: noo :classic_cool: co wieczór na kolanach myje tam podłoge a Przeor struje mnie swoim ..."bacikiem ";)

ciab zaraz sie tu masa napalonych małolatów zleci, jak bedziesz wypływać z takimi fantazjami :classic_cool:

wrona mogłaś chociaż do Benedyktynów sie zaciągnąć :O:D

Vi, przynajmniej wesoło będzie :D a nie gadanie wapniaków o wapniakach ;)

Gość wrrrrroona
ciab też bym wolała ciacho takie opalone i w ogóle... pachnące ale jak nie ma ciacha, to co pozostanie...? perwersje na kafffee... wariatka:P:D:D miałam na mysli ciacho z kremem :P:D PRAWDZIWE ciacho, z kremem :classic_cool: na przykład, ptysia :classic_cool::P:D

Duchu, jaki nowicjusz, no weśśśśś, bo Ci dam krakersa, to się uspokoisz :D