Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona___19

Sex ze starszym

Polecane posty

Vi, to jak pisuje od dłuższego czasu tutaj, to znaczy, że faktycznie coś z nim nie hallo :) w sumie szkoda, bo już się szykowałam do emaila;):D

johnzotwocka--- mmmmrrr z okoplicy szukasz?:classic_cool: zaraz zapchają ci skrzynkę:D:D:D:D:D ciab moja intuicja jest wrecz niezawodna :classic_cool:

johnzotwocka--- wyuzdane? chyba galerianki? a na nie cie nie stac :D:D dobre

ciab - nie sugeruj się wpisami typu v34 - to właśnie osoby przz które na forum zamiast rzeczowych dyskusji rozpętują się wojny

v34 - Twoja intuicja jest niestety w błedzie, ale cóż takie jak Ty lubią się czepiać i uważać za wyrocznie, zwłaszcza jak ktoś działa nie po ich myśli...

johnzotwocka---rozumiem ze to mniej retoryczna rozmowa niż "napisz na maila" albo "szukam chetnej z Otwocka"?:classic_cool:

tia... już miałam nawet email napisany ;):D

ciab wiesz że obudziałaś demony?:classic_cool: :P:D

:)omasz, temat jak każdy do przerwy na kawę, ale żeby aż ten teges emailowy?:D

oj tam, oj tam Duchu... nie boję się demonów, bo nie łapię się w schemat tego demona:D tu trzeba mieć 18, no góra 19 i jeszcze brak kilku elementów pod czachą :D

Gość końbysieuśmiał :).;0ij-=...;,
ciab-- pożre cię na maila?? :D

no jak w/w pomarańczka napisać możesz a co Ci szkodzi.Przecież do niczego nie zobowiazuje

Gość germanistka86
nie, to nie jest normalne. Po pierwsze nie masz żadnych zasad moralnych, zadając się z żonatym mężczyzną. A po drugie różnica jest przeogromna, więc oprócz seksu nic by dobrego z takiego układu nie wyszło. Po trzecie jesteś okropnie naiwna. Jakie uzależnienie? To, że Ci szepnie kilka czułych słówek do ucha?. Dziewczyno opamiętaj się!

germanistka86-- facet jest dawca i nie będzie patrzył na wyższe uczucia jakie wy posiadaćie.Musi i koniec.Wy możecie w sobie ślimtać za facetem my szukamy i realizujemy!!

Hipokryzja i cynizm lecz krew nie woda a majtki nie pokrzywy.I wiek faceta nie ma najmniejszego znaczenia!!

[zgłoś do usunięcia] duch cafe germanistka86-- facet jest dawca i nie będzie patrzył na wyższe uczucia jakie wy posiadaćie.Musi i koniec.Wy możecie w sobie ślimtać za facetem my szukamy i realizujemy!! o koorwa jaki ogier az mnie ciary przeszły:classic_cool:

Byłem wierny kilkadziesiat lat lecz konowały zniszczyły mi małżeństwo.Myślisz ,ze będę samogwałt sobie czynił.Nie.Będe szukał i znajduje>!!

:):D hahaha..... tu większość chyba takich netowych :D:D

Gość germanistka86
Dlatego też piszę autorce, że jest naiwna, bo większość facetów to zwykłe szuje, które myślą tylko o tym, żeby kobietę wykorzystać, zwłaszcza dużo starsi. A szukajcie i realizujcie, ja już nie jestem jakąś gówniarą, żeby nie odróżnić normalnego mężczyzny od takiego, waszego pokroju.

Niegłupie spojrzenie zzz.. http://kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=1620 . Wybieracie dowolny obiekt koło pięćdziesiątki. Sprawdzacie, czy ma kryzys wieku średniego. Oznaki: kupił sobie nowy samochód (albo, w polskich realiach, zamontował alufelgi, bo na nowy go nie stać), robi zaczeskę i na brzuchu rozpina mu się koszula (bo nie wierzy, że od studiów zmienił rozmiar). Co robicie? Nic nie musicie robić. Wystarczy, że jesteście, wyrażacie chęć i macie te dwadzieścia lat mniej od niego. On i tak jest wniebowzięty. Jeśli nie macie rozszczepu warg, zeza rozbieżnego oraz jednej nogi krótszej, to facet jest wasz. Bo w końcu: młodsza mnie chciała. Ten błysk w oku, ta zazdrość rówieśników. Jesteście trofeum, ale macie duże szanse przeżyć faceta, a potem samej sobie znaleźć gościa młodszego o dwadzieścia lat. Oczywiście, jeśli kradziony mąż nie jest bogaty albo przynajmniej bogatszy od was, to nie ma co się wysilać. Po co wam biedny starzec? Tylko bogaty starzec ma w sobie jakąś logikę. Że to żenada? No, przepraszam, ostrzegałam, że to dla desperatek.

Mariiika-- nie szukam w wieku wnuczek bez przesady Miedzy 50-60 jest tego kwiatu spora ilość i bardzo chętne.:P

Gość germanistka86
A wiek faceta ma znaczenie, czy tego chcesz czy nie. Rozumiem 10 lat różnicy między partnerami, ale więcej?. Jeśli kobieta myśli normalnie to nie wybierze kogoś 20 lat starszego i tyle. Po co? Żeby patrzeć za kilka jak zaczyna się rozsypywać, marudzić, zgredzić itp.?. I tak samo jest w drugą stronę.