Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona___19

Sex ze starszym

Polecane posty

ide stąd boo mi mdło :O Jon koniecznie sie z izą umów :classic_cool: przydałaby sie takiemu rypaczowi lekacja pokory :D:D

Gość kika47
jestes zainteresowany?

Gość ciekawa malo lata
czym starszy tym lepszy czym mlodsza tym lepsza

v34 - nie jestem właśnie żadnym rypaczem... jeśli czytałaś moje wypowiedzi kiedyś to wiesz, że mam aseksualną żonę i nie chcę żyć bez seksu...

john rozumiem ze sperma zalewa ci hektolitrami mózg i niestety zadna normalna dojrzał kobieta nie chce cie nawet dotknąc?:classic_cool: w sumie przestaje sie nawet tej zonie dziwić 😭

Gość 30stolatek
iza chętnie spotkam się z tobą żeby ostro pobroic ,dasz jakieś namiary ?

30latek to nie jest takie trudne.. wykręć 0700 i będziesz mia pełno taki iz

ciab i v34 - nie będę tu zaśmiecał tematu wyjaśnieniami, jesteście w błędzie i zwyczajowo na tym forum spotykam sie z głupimi odpowiedziami, jak chcecie to znajdzcie moje wypoweidzi w temacie "czy to zdrada" a jak nie to trudno...

Gość kika47
jestem słoneczko ubrana,wszystko jest ok,powodzenia zycze,nie jedna malolata mogla by mi pozazdroscic wygladu

John, zadałam Ci proste pytanie: to w takim razie po co się żeniłeś, jak taka ważna dla Ciebie potrzeba nie jest spełniana?

Wojownik -- tak... zgadzam się -- zwłaszcza finansowe ryzyko

V i ... :D kopiesz leżącego? I tak jest chłopak biedny, kasy nie ma na agencję, a ma chęć na to, co płatne w taki, czy inny sposób ;)

ciab - wiele razy o tym pisałem, nie chce mi się w kolejnym temacie pisać tego samego, jak jesteś taka ciekawa to napisz na maila i dostaniesz odpowiedź

ja tam nie mam nic do zdrady:P niech sobie puka na boku ale niech przy okazji stare bydle nie psuje młodych dziewcząt:O bo to obrzydliwe:O

Gość kika47
nie jestem taka,ok,pa

johnzotwocka---wytłumacz mi tylko jedno dlaczego nawet depseratki z neta nie chcą cie na jeden raz?:O pisujesz tu te swoje głoszenia juz ładnych pare miechów[o ile nie lat] i ciagle tylko ci trzepanie zostaje :classic_cool:

v34 - niejedna małolata jest bardziej zepsuta niż 40tka... nie potrzebuję bałamucić niewiniątek, ale skoro są dziewczyny które wolą facetów po 30tce a do tego są wyuzdane to o jakim psuciu mówisz?

no zgadzam się Vi, problem w tym, że po co się żenił, jak żona jest aseksualna?

johnzotwocka--- wyuzdane?:classic_cool: chyba galerianki?:D a na nie cie nie stac :D:D

v34 - zaskoczę CIę... niejednokrotnie trafiam na owe (nie)desperatki, które są na tyle normalne, że wolą prywatną korespondecję niż popisy na forum i krtykwanie wszystkiego i wszystkich... taki pech, że w mojej okolicy nikt się nie trafił... ale chętnych nie brak i nawet w obecnej chwili gdybym tylko mieszkał w odpowiednim miejscu mógłbym się umówić...