Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamihami

zobaczcie ten test czy jestem w ciazy? pomozcie

Polecane posty

Gość jamihami

dziewczyny jestem 17 dzien od inseminacji, okresu nie dostalam, mam sucho, dzisiaj zrobilam test, czekalam z 2 min nic nie bylo to sie wkurzylam i poszlam spac, obudzilam sie po 2 godzinach i patrze jest druga kreska, czy jestem w ciazy? tu wklejam zdjecie testu http://w104.wrzuta.pl/obraz/4fGRim0JQ9Y/img_0425

Gość tyle w temacie 2012
Nie jesteś. Po 2 h test jest nieważny. Wypacza wynik

Gość jhiuhin
hmm mysle ze tak ale za 2-3 dni zrób jeszcze jeden dla potwierdzenia

Gość zależy od szpitala
test jest niewiarygodny p dwóch godzinach.

wydaję mi się,że jesteś.Gratulacje....U mnie też druga kreska wyszła później...i była mało widoczna....a Twoją widać mocno!

Gość 'saijdia
Po 2 godz to cięzko wyczuć... bo wynik moze byc przeklamany, nawet w instrucji testu jest tak napisane

Gość meroko
przeczytaj sobie co pisza w ulotce zalaczonej do testu.

.tylko zrob jeszcze jeden test dla pewnosci i kreska powinna pokazac sie szybciej

acha, po dwóch godzinach to inna sprawa, ale kreska mogła się pojawić po 5, a Ty zamiast czekać tyle czasu, ile pisze to poszłaś spać:/

Gość jamihami
dodam ze kreska na zywo jest nawet wyrazniejsza niz na zdjeciu, czy jest szansa zeby sie mylil? nadal do mnie nie dociera ze byc moze sie udalo

test po 2 godzinach jest nie wiarygodny. zrób kolejny odczekaj 2-5 minut i wtedy odczytaj, nie dłużej.

Gość 'saijdia
musisz powtórzyc test i tyle, albo zrob bete bedzie bardziej wiarygodna

Gość jamihami
nie bardzo moge czytac co pisze na ulotce bo wszystko po dunsku, ale pisze ze sie czeka do 3 min i wynik powinien sie pokazac, mysle ze powtorze jutro ten test. powiem wam ze od dwoch lat kupuje ten sam test i nigdy mi sie nie pokazala druga kreseczka

Gość anatewka
to nam napisz co wyszło jak powtórzysz Trzymam kciuki!! :)

Gość dipioko
W sumie nie wiadomo kiedy pokazał się ta druga kreska..Więc moze, może. nie możesz isc na bete. To była 100% po 17 dniach. A bierzesz luteine albo duphaston?

Gość jamihami
kochane zrobilam wczoraj bete, ale na wynik czekam do poniedzialku, bo moja lekarka musi mi powiedziec jaki wynik a przychodnia jest zamknieta do weekendu :/

Gość Justinka278
co ot jest ta inseminacja?

Gość gigi spoko
Inseminacja (IUI) to najprostsza i najmniej obciążająca dla kobiety metoda wspomaganego rozrodu. Zabieg polega na podaniu przez lekarza specjalnie wyselekcjonowanych plemników do jamy macicy. Metoda pozwala na wybranie z próbki nasienia partnera najbardziej sprawnych i wartościowych plemników oraz wyeliminowanie czynników uniemożliwiających zapłodnienie na etapie pochwy czy kanału szyjki macicy. Plemniki podlegają ponadto aktywacji ułatwiającej, a u niektórych par - umożliwiającej, zapłodnienie komórki jajowej.

Gość Justinka278
łoł nie wiedzialam o takim czyms.. spoko w sumie dla kobiet ktore nie moga zajsc to jest nadzieja:) szkoda ze jest tyle kobiet kotre zachodza w niechciana ciaze im tak latwo to przychodzi nawet nie wiedza kiedy

Gość jamihami
dipioku nie biore ani luteiny ani duphaston, dlaczego pytasz? wlasnie se zastanawiam dlaczego lekarka mi nic nie zapisala skoro wiekszosc dziewczyn bierze hmmmm

Gość anatewka
bete mozesz zrobic w kazdym lab. prywatnie - nie potrzebujesz skierowania, a kosztuje tez nie jakies wielkie pieniadze. Wynik tego samego dnia!

Gość anatewka
ja to raczej do poniedzialku bym nie wytrzymała :)

Gość anatewka
i w ogóle to mi się wydaje, że jesteś w ciąży :)

Gość jamihami
anatewka w Danii jest inaczej, tutaj nie chodzi sie prywatnie na nic, wszyscy sa rowni i panstwo pokrywa wiekszosc kosztow :)

Gość domka29
st z clear blue?jestes w ciazy ,2 kreseczki!

Gość jamihami
i w ogole pocieszajace sa te wasze komentarze, tak bym chciala zeby to byla prawda, czekam ponad dwoch lat i powoli wchodzilam w depresje przez tego wszystkiego, nawet dzisiaj szybko poszlam spac bo z gory zakladalam ze wynik negatywny :/