Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamihami

zobaczcie ten test czy jestem w ciazy? pomozcie

Polecane posty

Gość anatewka
gratulacje!! odezwij się co jakiś czas, napisz co u Ciebie, jak sie czujesz :)

dopiero teraz zobaczylam jakiego byka strzelilam mialo byc "płód" a nie plud .. .

Gość jamihami
dzwonilam do lekarki i sie pytalam czy nie powinnam dostac jakis lek na podtrzymanie, powiedziala ze nie skoro czuje sie dobrze i nie mam zadnych plam, jakby cos sie dzialo to mam do niej zadzwonic :) dziekuje za gratulacje :)

Gość patka..
jamihami...moje gratulacje..ciesze sie razem z toba..tez mieszkam w danii i bardzo bym chciala zajsc w ciaze mam PCO..ale szukam lekarza polskiego a tu ciezko z nimi..powiedz moze znasz jakiegos lekarza bede wdzieczna..ja dokladnie nie znam sie jeszcze na ich systemie leczenie..dzieki bardzo

Gość jamihami
patka no widzisz ja tez mam pco :) chodze do lekarza do dunki, i jestem z niej srednio zadowolona, ale nigdy u innej nie bylam to nie mam porownania, a jaki maja system hmmm... najpierw porobia Ci badania, jezeli masz nadwage bedzie Ci zalecac zeby zrzucic, mnie sie nie udalo duzo schudnac ale zaciazylam, pierwsze etapy leczenia zaczna z clomofinem, po jednej tabletce dziennie, jesli nie bedziesz miala owu to dawka sie powiekszy do 2 tabl i ostatecznie 3 tabl dziennie, to Ci zajmie jakies 3 miesiace, jesli zas nie zajdzies w ciazy to bedzie Ci proponowala inseminacje, inseminacji robia do 3 razy jesli sie nie uda to invitro. Sam zabieg inseminacji i invitro jest darmowy, placisz tylko za leki ktore bedziesz potrzebowala, w wiekszosci pokrywa panstwo, np lek potrzebny do stymulacji 600 ml kosztuje 2500 koron, to tylko pierwszy raz placisz cala sume a pozniej sie zmala do do 1000 koron i dalej do 300 koron :) a gdzie mieszkasz w Danii?

Gość jamihami
aa i wlasnie zostalam skierowana do ginekologa przez mojego lekarza rodzinnego, wiec to pierwszy lekarz ktory musisz zwiedzic :)

Gość KAKALATA
JAMIHAMI-GRATULUJĘJA STARAM SIE 1 CYKL ,I CZEKAM CZY @ PRZYJDZIE 31.MAM NADZIEJE ZE NIE,CIESZE SIE ZE JESTES W WYMARZONEJ CIAZY..WIEM CO OZNACZA GADANIE RODZINY I ZNAJOMYCH.CIEKAWE JAK SIE CZUJESZ PEWNIE NIE MOZESZ UWIERZYC:-).POZDRAWIAM SERDECZNIE

Gość jamihami
kakalata bardzo sie boje i sie martwie caly czas czy wszystko pojdzie dobrze, mam nadzieje ze dotrzymam ciazy i nic zlego sie nie stanie, naczytalam o poronieniach w pierwszym trymestrze ze mysle o tym bardzo czesto ... a Tobie zycze powodzenia, oby Ci sie udalo odrazu, niech okropna @ nie przyjdzie ;D czekam na dobre wiesci od Ciebie :D