Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzaca ale pytajaca

nie lubi wnuczki?

Polecane posty

moj tato jak do niego przyjezdzam z wnuczka,moja coreczka,dziwnie ise zachowuje,czy to zachowanie moze swiadczyc o tym ze jej nie lubi?np. troszke cos tam do niej pogada i wychodzi do drugiego pokoju porzadki robic albo pobawi sie chwile i zasypia obok na kanapie az do naszego wyjscia,nie wiem w takim razie czy narzucac sie dalej z wizytami?

Gość ndoebfwh
Mój ojciec też tak ma. Tylko u niego to jest egoizm czysty- uwielbia być na swieczniku i nie znosi jak inni zajmuja sie kims dluzej niz 5 min, dlatego wnuczka go drazni po 10 minutach

Gość normalnie już nie wurabiam
mój ojciec uwielbiał moja córkę, kąpał ją, chodził na spacery, bawił się z nią, była jego oczkiem w głowie, wszystko dla niej chciał zdobyć, pomagał mi finansowo żeby miała więcej

Gość a ma cały dzień biegac za bach
orem idiotko???? To takie osiągniecie wielkie, że nogi rozłozyłaś?

moj tato dal nam mieszkanie i uwaza ze to juz wystarczy jesli chodzi o pomoc,ale ja nie oczekuje od niego czegokolwiek,jest mi tylko przykro naprawde mysle nad tym zeby mu oddac to mieszkanie i wziac samej kredyt,bo jesli on uwaza ze kupil mieszkanie i teraz juz nawet nie jest nam nic "wienien" szacunku i odrobiny uwagi,to wole nic mu nie zawdzieczac.Tak jakby dal mieszkanie i uwaza ze dal juz i tak duzo i ma teraz fajrant od nas

Gość monika z45
rozumiem, że mężuś na kanapie nie zasypia i nie wychodzi do drugiego pokoju robić porządki:-(

Gość nie którym to zawsze źle
skąd się biorą takie dziwaczki jak autorka?

oczywiscie ja niczego od niego nie oczekuje i nie potrzebuje,tylko zastanawiam sie czy to dlatego nie poswieca duzo uwagi bo nie lubi wnuczki?

Gość tomaczekkkkkkkkkk
musisz mieć dauna albo niedorozwój umysłowy załozycielko topiku

Gość jcpenny
ludzie, uważam ze jesteście chamscy

Autorko, a ile Twoje dziecko ma lat? Bo może zwyczajnie dziadka nudzi po 10 min. Nie wiem jaki ma związek mieszkanie i wnuczka...nie łapię. Ale jeśli Twoja córka jest mała i jeszcze nie mówi np to może on zwyczajnie nie wie jak się z nią bawić. Może zapomniał odkąd Ty byłaś mała. Albo po prostu mu się nie chce. Nie naciskaj. A mamę masz z którą się wnuczka może pobawić czy tylko tatę?

Kochani,bez oburzenia,ja nie mam problemu w takim sensie ze mi zle,ze chce zeby tato sie bawil czy cokolwiek innego,pytanie brzmialo tylko - czy takie zachowanie moze swiadczyc o tym ze wnuczki nie lubi,chcialam poznac zdanie innych i juz poznalam,takze uciekam dziekuje za wypowiedzi babcia jak najbardziej z wnuczka sie bawi,nie odchodzi od niej na krok jak u niej jestesmy, a jestesmy naprawde rzadko,babcia rzuca wszystko i jest z nami,takze wiem ze jest szczesliwa,a nad tata sie zastanawialam dlaczego woli spac niz z nami pogadac,tylko tyle,dzieki pozdrawiam