Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasuaamante

Co mi dolega?

Polecane posty

Gość lasuaamante

Mam nadzieję , że znajdzie się tu ktoś kto będzie potrafił mi odpowiedzieć na moje pytanie. Dwa lata temu trafiłam do szpitala z szalejącym ciśnieniem oraz tętnem. Przeleżałam tam dwa tygodnie , dużo badań , ale brak diagnozy. Miałam podejrzenia nadczynności tarczycy , wykryto mi arytmie serca i blokadę w sercu. Przed szpitalem jak i po pobycie w nim kręciło mi się często w głowie. Rok pozniej poszłam do lekarza z podobnymi objawami, stwierdzono , że mam nerwice. Niedługo po tym kiedy kładłam się spać czułam mrowienie na całym ciele , kołatanie serca i zawroty głowy , nie trwało to długo , ale często się powtarzało. Wczoraj miałam podobne dolegliwości. Kiedy próbowałam zasnąć poczułam nagłe duszności chociaż było mi zimno , strasznie kręciło mi się w głowie przy okazji mnie bolała , serce kołatało. Nie wiem co mi jest.. Chodzę do lekarzy i zawsze mówią , że to przez nerwy,ale to chyba nie jest zbyt normalne , że tak często to się powtarza. Proszę o pomoc.

Gość przy nerwicy jest to jak najba
rdziej normalne

Gość Kilcia
Może zbadaj TSH i hormony tarczycy. Jeśli tsh będzie po niżej normy może świadczyć o nadczynności tarczycy. Leczeniem zajmuje się endokrynolog:)