Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg111

Dzien Matki!

Polecane posty

Gość meg111

Co moze byc dobrym prezentem na dzien matki? pomozcie?

Hej :) Najlepszym prezentem w zależności od wieku , Myślę że, mogą byc buty ich kobieta nigdy nie ma za wiele :) W tym sezonie są bardzo modne kolory róż , niebieski , pomarańcz itp.

Gość hsderwyrwa
eve;ka - wg.mnie kazda osoba,zwlaszcza kobieta powinna sama sobie kupic buty bo rozmiar rozmirowi nie rowny i nie wiadomo czy fason by sie spodobal i podpasowal do stopy! Ja sama mam problem co kupic swojej mamie:/

Gość Mieczysława.....____
Ja właśnie miałam do wyboru kupić mamie albo buty (takie jakie sobie już wcześniej wybrała) Albo karnisze do salonu (też sama wybierała). Postanowiłam zamówić jej karnisze, wymiary wszystkie już miałam więc problemu nie miałam a po buty to razem poprostu pójdziemy na zakupy. http://karnisz.net/do/item/MetropolitanSN/Metropolitan-Satyna-nikiel

Gość Edzia Edzia Z
Ja mam tylko 50 i znalazłam taką fajną ramkę http://mrjoy.pl/do/item/FOTGL/Fotokostka fotokostkę :) Włoże tam jakieś fajne nasze rodzinne zdjęcia i myślę, że się spodoba. Lubi takie rzeczy moja mama :)

Gość siabadatamtara
moja mama ma 44 lata i kupuję jej cieplutki szlafrok :) zawsze się przyda :) i oczywiście kwiaty :)

Gość meg111
aha, no tak ale moja mama lubi bardzo bizuterie Swarovskiego ostatnio spodobala jej sie ta bizuteria reklamowana przez Pauline Kurzajewska. Nie wiecie gdzie uderzyc? i ile to moze kosztowac?

Gość betina1987
Hej meg mówisz , że svarowski nie wiem ja Ciebie , ale mnie na to nie stać :( mogę wydać co najwyżej stówe :P ,ale może gdzieś znajdę jakąś fajną bizuterię tylko tańszą ...

Gość aldona567
A ja już mamie kupiam prezent!:)) I to Swarovskiego:)) wcale ni ebył taki drogi, tylko trzeba wiedziec gdzie szukac. Najważniejsze,że mamusi się bardzo podoba.

Gość odetta656
Aldona567, a gdzie kupiłaś Swarovskiego w dobrej cenie? Ja jestem z Krakowa, jest możliwośc kupienia tej bizuterii przez internet?

Gość Ja mam na sprzedaz kolczyki
z krysztalkami Swarovskiego. Srebro. :) Moge wyslac zdjecia. A mamie robie branosletke a la Pandorka bo chciala :)

Gość sunny ;)
a myslicie ze wypada podarowac alkohol ?

Gość Ja mam na sprzedaz kolczyki
No pewnie. Jak lubi :)

Gość alexandraOLKA
nie ma jednego najlepszego uniwersalnego prezentu na dzien matki hehe każdy lubi po prostu coś innego, ma inny gust, co innego się podoba. itd. ja zazwyczaj organizowałam coś dla mamy, jakieś wyjście do kosmetyczki, do spa, do kina, restauracji..itd. co roku coś innego. dlatego w tym roku postanowiłam, że podaruję mamie coś z biżuterii bo wiem, że lubi, że nosi ale jakoś tak sama z siebie to rzadko sobie kupuje. Wybrałam jej taki zestaw http://www.artillo.pl/product/komplet-kwiat-grafit-biel,28157.html dłuuugo wybierałam :) Mam nadzieję, że się jej spodoba. Do tego jest ręcznie robiony, a mama lubi takie rzeczy.

Gość betina1987
AleksandraOlka biżuteria ładna , ale ja nie lubie kupować przez internet jednak wolę dotknąć, zobaczyć.. Nie wiecie gdzie mogę zobaczyć taką biżuterię oryginalną powiem tak galerie odpadają .

Gość Soboftuzyca
Ja tez kupuje w galeriach. Takiej najaldniejszej nie dostaniesz na miejscu i nie pomacasz. Bo artystki oglaszaja sie w kilku galeriach naraz. A taka gorsza to w kazdej galerii w wiekszych miastach.

Gość meg111
Ja wreszcie namierzylam ta bizuterie od Canzaniego w Evicie i kupilam mamie wisior z pieknym zielonym kamieniem . Bedzie przeszczesliwa.

Gość emcekwadrat
nie wiem... ale jak dla mnie dzien matki to nie urodziny czy jakas rocznica... butow bym jej w zyciu nie kupila mimo ze mamy podobny rozmiar... bizuterii rowniez... ale dodatki - jak najbardziej. Rok temu podarowalam jej piekny skorzany portfel... a tym roku zastanawiam sie nad jakas gustowna apaszka/chusta... w sumie mam juz kilka typow ale jeszcze musze poglowkowac :) tylko ze chustajest w Mango a apaszka w s.Oliverze - szkoda ze nie moge potrzymac jednego w jednej rece a drugiego w drugiej - pewnie byloby mi latwiej wybrac wtedy ;)

Gość revilo
hahaha... no ladnie - ja w zeszlym roku kupilam mamie apaszke i zastanawialam sie jaki drobiazg moglabym jej w tym roku sprawic... moze sciagne od Ciebie i kupie jakis portfelik ;)

Gość yui_hirano
A ja mojej kupiłam biżuterię od By Dziubeka. Jest śliczna. :) Nic, tylko polecić!

Gość 1KarinaK
Ja na kupuję zestaw z lidla (czekoladki+kwiatki+kremik) żeby z pustymi rękoma nie przyjechać a potem ją zabieram do spa na masaże i kąpiel w czekoladzie!!;)) mam nadzieję że jej się spodoba:)

Gość aeroplanka
alexandraOLKA zestaw śliczny !! ja tez w tym roku wybrałam dla mamy biżuterię ;)

Gość matekeleczka
Ja w tym roku wybrałam dla mamy piękną i oryginalną biżuterię ze sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt. Więc jeśli szukacie czegoś wyjątkowego to z czystym sumieniem polecam te miejsce. Wybór jest ogromny i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie i swojej ukochanej mamy;)

Gość matekeleczka
Ja w tym roku wybrałam dla mamy piękną i oryginalną biżuterię ze sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt. Więc jeśli szukacie czegoś wyjątkowego to z czystym sumieniem polecam te miejsce. Wybór jest ogromny i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie i swojej ukochanej mamy;)

Gość Markowe ubranka
Znajdź nas na allegro.pl pod nazwą: sklep-wojtus

Gość 15letniaCorka
Tez nie wiem co kupic mamie! Wczesniej kupywalam jej ciuchy torebki I kolie ( wydalam 3 os atnie kieszonkowe)!!!! Teraz nie wiem co kupic pomocy

Gość Martyna G
Na pewno fotoksiążka będzie idealnym prezentem :) Ja w tym roku właśnie zamierzam taką mamie podarować, swój projekt wykonałam wzorując się na tej inspiracji http://fotobistro.pl/zycie-jest-piekne :) myślę, że mama będzie zachwycona :)