Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka30

fotograf

Polecane posty

Gość milenka30

polecam panią fotograf z raciborza, jej zdjęcia można zobaczyć na www.foto-eve.pl polecam, spoko babka !!

Gość spaliłaś babkę
wszyscy wiedzą, że skorzystanie z reklamy na Kafe, to najgorsza rzecz, jaką można fotografowi zrobić. Wszystkie się tu ogłaszają, a na koniec okazuje się, że pojęcia o robieniu zdjęć nie mają żadnego. A zdjęcia są rzeczywiście kiepskie, zaraz pojawią się "znawcy", którzy suchej nitki na babce nie zostawią.

Gość Agne32
Jaka bajka???? To raczej jest horror. Co te zdjęcia mają wspólnego ze ślubem???? Znowu kupiony sprzęt w kredycie i robienie z ludzi idiotów. Gdzie podziała się dobra fotografia ślubna i zdjęcia które będą pamiątką po wielu latach małżeństwa??? Teraz wystarczy pokazać zdjęcie zrobione na ukos i napisać że jest to nowatorskie artystyczne pokazanie młodej pary. Brrrrrrrrrry.....

Gość dorociczka
a mi sie nawet podoba,ciekawe ile bierze,mie interesuje sam plener

Gość eech..
mielenka30 = dorociczka Idiotów z ludzi proszę robić w innym miejscu.

Gość panna młoda to ja
a mi sie podobają

Gość Bejba23,5
No cóż są guściki i gusta. Ja wole tych co maja gust i tych co nie podszywają się pod innych. Zdjęcia makabra i taka sama reklama. Wiele zdjęć by było o wiele ładniejszych gdyby na nich nie było młodej pary. Coraz więcej osób kupuje cyfrówkę typu lustrzanka ogląda mnóstwo stron i potem ogłasza się jako fotograf profesjonalny. Ciekawe że nikt też nie sprawdza legalności fotografa.

Gość dorociczka
to nie ja jestem milenka a naprawdę szukam fotografa tylko na plener pisałam o tym w innych postach,szukam też kamerzysty i dobrego zespołu

Gość ElikWałcz
Gratuluje kultury osobistej i wychowania przez rodziców. Pewnie sfrustrowany fotograf któremu styki popuściły. Pomyśleć jakie dzieci może mieć ten pajac aż strach pomyśleć. Takich powinno się kastrować.

Gość ZyzakA
Ale mają za to twój IP komputera i wielu juz sie tutaj na tym przejechało Idiotów nie sieją tylko sami się rodzą. Szkoda że ciebie matka urodziła. Gdyby wiedziała jakie będzie miała po***bane dziecko to by ciebie wyskrobała. Całe szczęście że nie będziesz mieć dzieci bo by urodziły się podobne debile. Wiem że i tak tego nie rozumiesz co napominałam ale to już raczej twój problem

Gość Kubus Puchatek..
No i wlasnie na takich forach wychodzi szacunek ludzi do ludzi. Zalosne. Reprezentujecie dno i tyle. A zdjecia ladne, moze nie wszystkie bo slubne tak srednio mi sie podobaja ale reszta ladna.

Gość Kubus Puchatek..
moderatorzy to idioci i nieroby. Szczegolnie na tym forum

Gość julka.c
ja również polecam, www.foto-eve.pl to fotografka, która zna się na rzeczy, fotografia, to jej pasja