Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy bankier

Jestem bankierem i dam wam z litości dobrą radę

Polecane posty

Gość anonimowy bankier

Uciekajcie z lokat bankowych w Polsce, uciekajcie od waluty euro, wkrótce nastąpi run na banki w Grecji, Hiszpanii i Włoszech, wiele banków upadnie gdyż tłumy będą żądać wypłaty, państwa nie będą w stanie sfinansować nawet gwarantowanych przez fundusz wypłat, dlatego kto chce zachować oszczędności niech zacznie likwidować lokaty nawet te długoterminowe bo w Polsce też wiele banków zbanrutuje, wszak to tylko filie. Działam w systemie już 11 lat, zawsze patrzyłem na kilentów jak na owce które się strzyże w zamian dająć trochę paszy, ale zmęczyło mnie to i czuję niesmak do tego wszystkiego a jak widzę że moi koledzy przenioszą rachunki do solidnych niemieckich banków a klientom wciskają kit to nie mam ochoty dłużej działać w ten sposób i postanowiłem podzielić się moja wiedzą z prostymi gospodyniami domowymi. Pozdrawiam

Gość prosta gospodyni domowa
a złotówki trzymac czy kupowac dolary?

Gość Czy to nie niemieckie banki
przypadkiem pożyczyły najwięcej Grecji.

Jak już to kupować nieruchomości,a nie dolary drukarzy Obamy.

Gość trollo
każdy kto ma choć odrobinę oleju w głowie, obserwuje świat i myśli wie to już od jakiegoś czasu. Kto tego nie widzi to co byś tu nie napisał mu nie pomoże. I tyle

nie ma dobrych lokat obecniemna wszystkim możesz utonąć,dzieła sztuki może

Gość Razr
Ameryki nie odkryłeś. Nie trzeba być bankierem żeby wiedzieć że euro niedługo będzie można się podcierać. Wystarczy posłuchać wykładów Korwina Mikke aby wiedzieć co się dzieje. Chcecie inwestować to inwestujcie w kruszec, najlepiej złoto.