Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukacz111

jak szukacie pracy za granicą??

Polecane posty

Gość szukacz111

bo nie wiem jak

Gość gfdhwrtt
agencje pracy tymczasowej, urzedy pracy... jest duzo ofert w takich miejscach

Gość Alwinwiewior
A znacie jakieś dobre agencje zajmujace sie pracą w uk,ktore znajduja sie na slasku i okolicach slaska?

Gość ja znalazlam sama
przez internet.Wchodzilam na stronki z ogloszeniami z danego panstwa i sie zalapalam ;) oczywiscie jezyk jest potrzebny do kontaktu.Jak nie umiecie to pozostaja tylko agencje

Gość zrypanezycie
tyle tych ofert ze ciezko cos wybrac dla siebie. potrzebuje osoby ktora mi pomoze, powinny byc w agencjach takie, bo w internecie ciezko do czegos dojsc..

Gość U MNIE BYLO TAK
zaczepilam sie u znajomych, nie znalam miasta ani perfekcyjnie jezyka dostalam mape i adresy agencji, dodatkowo gazety, chyba mialam szczescie , bo w pierwszej agencji od razu wzieli mnie na testy, a po nich od razu dali mi prace i to nawet dobrze platną w tydzien pozalatwialam wszystkie formalnosci (home office, konto bankowe,insurance),a po pierwszej tygodniowce znalazlam chate i się wyprowadzilam od znajomych. Generalnie bylam sama w wielkim miescie, poznalam duzo ludzi i nauczylam sie samodzielnosci i radzenia sobie w kazdej sytuacji:-) bardzo milo wspominam tamte czasy powodzenia ps.kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :-D

Gość akakajejaklaje
I jeszcze jakiej pracy... Fizycznej, byle jakiej, czy zgodnej z wykształceniem? Bo jak chcesz szukac czegos ambitnego za granicą, to musisz mieć wykształcenie+doświadczenie+język prawie jak native :o w innym wypadku pozostaje praca na produkcji albo sprzatanie. Myle sie? :O

ja jako ostatecznosc biore wyjazd do UK ale niestety tez teraz niewiem jak do tego sie zabrac