Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlekta

czy chłopacy powinni sie TAM ;) golic?

Polecane posty

Gość arlekta

moj facet uważa że nie mężczyźni nie powinni się golić w miejscach intymnych...:( ja natomiast uważam że tak jak kobiety tak i mężczyźni powinni tam o siebie dbać. nie podobają mi się krzaczory ale też nie spodobał by mi się facet z całkiem ogoloną okolicą penisa. dla mnie najseksowniej gdy facet ma taki prostokąt nad penisem przystrzyżony na krótko a resztę zwłaszcza mosznę dokładnie ogoloną. a co inne dziewczyny sądzą :)

Gość zoska20zoska
oczywiscie tak zwlaszcza jadra bo zarośnięte wyglądają gorzej niż gołe choć i takie nie są zbyt pięknę :) ale facet ogolony całkiem nie odpowiada mi. Lubię jak ma nad penem futerko tylko dobrze przycięte

Gość anonim123123123
Oczywiście że powinni!!! A przynajmniej przycinać... Ja także nie lubie wlosow miedzy zebami.. Chociaz kocham mojego faceta i nie obrzydza mnie to

Gość Poznaniaaak
Tylko jakies brudasy nie golą sie... Może twarze też mają zarośniete bo to takie naturalne..

Gość AlOnAaLoNa
powinni przycinac zeby były krótkie i golić jajka :) na golasa rzeczywiscie facet jest nie męski

Gość dr.wlad
Ja przycinam sobie wloski, wyglada super, ale dziewczyny lubie calkiem ogolone.

Myślę, że powinni przycinać na 2 milimetry, a jaja golić maszynką do golenia jak ja to robie. Jest świetnie gdy kobieta liże jądra, o wiele lepiej niż z wlosami, no i bardzo im się wtedy jądra podobają, przynajmniej moje i są bardzo delikatne w dotyku, jak z jedwabiu :D