syrenka11 0 Napisano Maj 17, 2012 witam. od niedawna lecze sie hormonalnie na trądzik. dziś zaczeła się moja 7 dniowa przerwa po drugim opakowaniu. przez ostatnie dwa dni miałam po nich straszne samopoczucie. duszności, kołatanie serca i tak jakby obrzek płuc;\. dosłownie tak to odczuwam. do tego bardzo zimne stopy i dłonie. nie wiem co robić, nie zaczynać trzeciego opakowania? bardzo nie chce odstawiać pigułek bo mam straszy trądzik i tylko to mi pomaga i widze naprawde sporą poprawe w cerze już po dwóch blistrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 454545459 Napisano Maj 17, 2012 a bierzesz jeszcze jakieś inne leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 17, 2012 A nie wpadłaś na taki genialny pomysł, żeby porozmawiać o tym z ginekologiem? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka11 0 Napisano Maj 17, 2012 nie biorę żadnych innych leków i takmoja droga perwesjo wpadłam na pomysł z ginekologiem. niestety nie stać mnie teraz na prywatnego a do innego jestem umówiona za 2tygodnie czyli w trakcie 3 opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 17, 2012 To się trzeba było umówić wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka11 0 Napisano Maj 17, 2012 nikt mi nie pomoże? czy to mogą być objawy zakrzepicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach