Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hks

co znaczy, jeśli facet 27 letni ma 40 letnia kobiete?

Polecane posty

Gość hks

Macie jakies teorie na ten temat?

Gość fkmfygukmygujkm
to znaczy, że facet 27 letni ma 40 letnia kobiete

Gość hks
ale uważacie, że to normalne/?

ze pewnie sie w niej zakochal? skoro 18 latka moze miec 50 letniego kochanka,sponsora ,meza lub gogusia to tym bardziej mlodszy facet moze miec troche starsza kobiete:classic_cool: pytanie czemu ty pytasz ? sam jestes tym facetem i masz jakies watpliwosci ?

Gość hks
nie, jestem kobietą, ktorej obecny facet byl w taki związku i bardzo zle mnie traktuje, a o niebo lepiej traktował tamta , zastanawia mnie dlaczego?

jak najbardziej normalne ,a co w tym jest nienormalnego ? jak sie dobrze dogaduja i dobrze im ze soba to jakie to ma znaczenie ?:O

Gość hks
i czy ma to jakis związek z jego wczesniejszymi doswiadczeniami. Bo ja rozumie, ze moge nie byc tak bardzo dojrzala emocjonalnie jak jego poprzednia, ale on bynajmniej inteligencja emocjonalną tez nie grzeszy

Gość gfbhrthth
ze kocha?? a co ma to niby znaczyc? znam wiele malzenstw w ktorych to kobieta jest sporo starsza

ale co to znaczy ze ciebie zle traktuje? i skad wiesz,ze lepiej traktowal tamta ? moze mial do niej wiekszy respekt bo byla starsza .bardziej dojrzala i nie bylo powodow do np klotni i zgrzytow? moze wiedziala jak z nim postepowac i dzieki temu on tez byl dla niej inny niz dla ciebie :O

Gość hks
I to jest własnie bardzo prawdopodobna przyczyna naszych nieporozumień. Oczywiście mam świadomość, że nie jestem emocjonalnym geniuszem, tak samo jak zresztą on, ale mimo wszystko cały cza jest coś nie tak. Nie dostaje praktycznie w ogóle od niego prezentów, gdzie on ode mnie dostał mnóstwo, a wiem, ze w poprzednim związku poprzednią Panią takimi obdarowywał, nie szanuje mnie, wielu rzeczy, które sam robi, mi zabrania. Zapytałam się go przed chwilą, czy chce obejrzeć moje i mojej najlepszej koleżanki zdjęcia z imprezy na której wspólnie byłyśmy, odp , że nie będzie oglądał pedalskich zdjęć( byłyśmy w klubie o homoseksualnym zabarwieniu), a wiem, że moją poprzedniczkę sam o takie zdjęcia prosił. Skąd? Kiedyś na moim kompie w utworzonym folderze, który chciał ukryć, zosatwił skopiowane archiwum do gg. Początkowo myslalam, że są to rozmowy mojego taty, prawda okazała się inna

no mi to wyglada na to ,ze facet cie troche zlewa :O a moze jest z toba a tak naprawde jeszcze nie wyleczyl sie ze zwiazku z nia i tego co miedzy nimi bylo? moze go bardziej krecila,sex byl lepszy jak to najczesciej bywa z doswiadczona fajna 40 tka ? a poza tym ona byla zdecydowanie lepszym psychologiem niz ty,ale to juz sama tez stwierdzilas,umiala go lepiej podejsc i zakrecic nim:D pytanie,po co z nim jestes ? facet ,ktory by kochal czy ktoremu by jakos bardziej zalezalo, nie traktowal by cie z takim zlewem ? moze powinnas dac sobie z nim spokoj?:O

Gość hks
tak właśnie zrobilam, szkoda mi tylko tylu lat. Ale masz racje, ten gnoj nawet nie pamietał, kiedy mam urodziny i nie składał zyczen. Dosc tego wszytskiego, teraz czas na mnie

Gość hks
dziękuje a pan Putin

zachowuje sie jak gowniarz ,niedojrzaly gowniarz,ale nawet taki sorry gowniarz ,pamietalby o twoich urodzinach,gdyby tak naprawde chcial pamietac:O prosze :) chociaz nie ma za co :)