Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicin

Zakochałem się w dużo młodszej dziewczynie!

Polecane posty

Gość kicin

Mam 36lat. Nie jestem żonaty! Nie mam nikogo obecnie. Posiadam własny dom, firmę, samochód. Zakochałem się w dużo młodszej dziewczynie która ma 18lat. Czuję do niej coś więcej. Nie jestem pewien czy ona czuje coś do mnie. Chciał bym ją w sobie rozkochać i sprawić żeby czuła się kochana, otoczyć ją czułością i miłością, nie chciał bym żeby myślała, że chodzi mi o seks z młodą panienką bo tak nie jest! Mimo swojego wieku chodzę za atrakcyjnego faceta i ludzie dają mi mniej lat niż mam naprawdę. Dbam o siebie, mam wysportowane ciało, odwiedzam siłownię, nie mam zakoli i na pewno nie jest ze mnie tak zwany stary piernik. : ] Nie wiem co zrobić ale męczy mnie to. Jak działać?

Gość Jasnowicdz
i mieszkasz w małopolsce

u la la la...moim zdaniem nie wiem czy jest sens...w ogole znajdz sobie dziewczyne w swoim wieku a nie 18 lat...ja tez mam taki podobny problem..tyle ze 30-latek we mnie sie zakochal ale ja nie jestem taka ze juz lece i zrozumiaL..jedynie jestesmy dobrymi kumplami..a co do ciebie jak wspomnialam znajdz sobie starsza od niej 18 lat i swoim wieku...dobrze ci radze..

Gość frffrfr
Jak miałam 21 lat chodziłam z 33 latkiem. Bardzo miło wspominam ten okres i miałam z nim chyba wtedy najlepszy związek więc lepiej próbuj bo ona może się sama nie domyślić, że jej się podobasz.

Gość kicin
Słaby z Ciebie Jasnowidz bo mieszkam w Wielkopolsce. :)

Gość my first name is angelene.
a ja mam 20 kocham 34latka i jestem za mloda dla niego...:

Gość hutarka
wiemkeim sie nie przejmuj;) ja sie zazwyczaj zwiazuje ze starszymi facetami mam 19 lat i ostatni zwiazek z 32latkiem wspominam do dzis;) jestes doroslym facetem wiec najlepiej taka sprawe zalatwic rozmowe ale z drugiej strony mozesz ja sploszyc, jak teraz wygladaja wasze relacje??