Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsadfsikjcdf

Gdzie POZA ALLEGRO można kupić fajne legginsy

Polecane posty

Gość sdsadfsikjcdf

Chodzi mi o typowe sklepy w galeriach. Zeszłam chyba wszystkie i same legginsy jakie spotkałam to jednokolorowe, zwykłe szmacianki. No jeszcze o ile niektóre miały fajne materiały (np zara) to kompletnie zwykłe jednokolorowe. Niby taka moda na nie była i w sumie dalej to oklepane ale gdzie dziewczyny je kupują? Przecież na allegro to jakieś dziwadła z jakimiś mega wysokimi stanami pod cycki :O Może te droższe są lepsze, ale ryzykować nie mam zamiaru i wole dać dużo po przymierzeniu niż w ślepo. Tak więc do jakiego sklepu wejść żeby kupić legginsy z fajnymi wzorami?

Gość felixoz
jeżeli chcesz to mam do sprzedania kilka par kaleson używanych z trokami do zawiązywania po moim dziadku, obstawiam że kalesony są z czystej bawełny bez żadnych dodatków ulepszających, są wielokrotnie sprane ale do balerinek będą pasowały idealnie , za jedną parę gaci proponuję kwotę do zapłacenia 50 zł., taniej nigdzie nie kupisz :)

Gość bella donna aaaa
Ja ostatnio rzuciłam się na koronkowe Marilyna, są super. Bardzo podobają mi się też te z dziurkami, albo te, które wyglądają jak podarte. Mam też ze sztucznej skóry, ale na razie za ciepło na nie.

Gość ilovefashion
www.paulinanicole.com

Gość JAKAJAKAJAA
Jest teraz tego tyle, że głowa mała. Ja noszę tregginsy, to połączenie spodni z legginsami. Z reguły są lepiej kryjące i zdecydowanie ładniej wyglądają niż zwykłe. Polecam.

Gość legginsiarra
Zaopatrzylam sie w super modne galaxy kosmos. Cudeńka! Polecam każdej młodej lasce ;0

Gość vg7
ja z racji, że zawsze szukam okazji w internecie kupowałam ostatnio w sklepie Kontri, zobacz może znajdziesz takich jakich szukasz.

Gość LenkaMarlenka
Polecam sklep http://leggi.pl/pl/ Mają tam ogromny wybór legginsów: wzorzyste, z nadrukami, kolorowe oraz klasyczne czarne.

Gość gość
Firma nazywa sie DJUK sama posiadam i są super adres stony www djuk.pl

Gość gość
lidl albo na targowisku

Gość Renatkaa47
Spory wybór legginsów znajdziesz tutaj http://ekskluzywna.pl/piekne-nogi ogólnie to fajny sklep z bielizną wszystko w jednym miejscu, zwykle zamawiam tam cały asortyment potrzebnych ciuszków no i wysyłka za free bo w paczkomacie odbieram

Gość sylakaaa
Ja kupiłam ostatnio fajne legginsy na sklepie www.mariposa.sklep.pl , mają fajne z wysokim stanem, nie było czarnych akurat ale kupiłam bordowe i są rewelacyjne, Zerknijcie sobie, oni często maja duże promocje

w okresie jesienno zimowym w caldezonii są leginsy. kupiłam świetne dwie pary tam w tamtym roku i w tym pewno jakieś dokupię bo były to udane zakupy :P

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej jest zaprojektować swoje własne legginsy. Np na sferadruku.eu można wgrać własne zdjęcie i oni to wydrukują na legginsach. Super!

Gość gość
w Lidlu

Gość gość
w galeriach raczej nic nie trafisz fajnego w dobrej cenie... ja kupowałam stąd 3 pary http://betterlook.pl/legginsy-21 i jestem zadowolona, nie prują się, nie przecierają, wyglądają fajnie :)

Gość gość
Zależy kto czego szuka, tu sa bardzo fajne, trzeba zapłacić trochę więcej niż za zwykłe poliestrowe, bo jakość niesamowita <3 http://besame.com.pl/