Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam taki przypadek

nerwica??

Polecane posty

Gość znam taki przypadek

dziewczyny, mam juz siebie dosc. byle gowno ja w szal wpadam, przez to ciep\rpi moj zwiazek. nie kontroluje tego. jestem uparta bardziej niz osiol. a jak mam duzy stres to telepie sie jak galareta. mam juz tego dosc. cos nie tak a ja wybucham wrrrrrrrrrrrrrr

Gość znam taki przypadek
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość CrK
To nie jest nerwica, tylko napady agresji. Masz frustrę.

Gość znam taki przypadek
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

to raczej PMS... tez sie czasami zachowuje ze mi rece opdaja... Masz tak zawsze czy tylko czasem? polecam zapisywacv sobie w kalendarzu z miesiaczkami takze humory. moze to pms... to moze tez byc brag magnezu, wiec postaraj sie go sobie dostarczyc. nerwica to bardziej stany lekowe niz wkurw.

Gość znam taki przypadek
mi wystarczy jakas glupota i ja zaraz sie wkurwiam. a przed miesiaczka jest jeszcze gorzej, krzycze na wszystkich.

Gość znam taki przypadek
i czesto placze z tych nerwow. mam troche problemow na glowie moze za duzo sie tego nazbieralo. :(

podobno bardzu dobry sposob to wysylek fizyczny. pomaga pozbyc sie napiecia. moze wprowadz co codzienej rutyny powiedzmy 30-40minutowy fitness. jest ich pelno na you tube. taki umiarkowany ale sama zobaczysz ze sie zmachasz. mi pomagalo. i zaznacze ze nie robilam tego dla kondycji fizycznej tylko zeby sie odstresowac

Gość znam taki przypadek
dzieki wielkie pozdrawiam