Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
radedaj

POMOOOCY ;((

Polecane posty

Od jakiegoś czasu mam "problemy ze zdrowiem". Przynajmniej tak mi sie wydaje... moze zaczne od początku... Jakiś czas temu miałam problemy z żołądkiem.. ale to juz za mną ;) niestety od tamtej pory strasznie wyolbrzymiam każdy mój defekt zdrowotny. Boje się że zemdleje więc prawie niegdzie nie wychodze z domu ( chociaż nigdy nie zemdlałam ale często kręci mi sie w głowie ostatnio ), boli mnie głowa, bolą mnie ręce i nogi tak jakby od środka, mam "często" takie coś ze ręka albo cokolwiek innego porusza mi sie mimowolnie ( ale tak że raz mi drgnie palec np i koniec ) , do tego mnie mdli, mam lekkie nogi i odczuwam taki wewnętrzny niepokój lub podekscytowanie (chyba tak można określić ten stan ), ciągle wynajduje sobie jakies niedogodności na moim ciele. np. gulke za uchem o ktora straaasznie sie martwilam o okazala sie tylko kością. pewnie o innych dolegliwościach zapomnialam ale to te które pamietam w tym momencie. OGÓLNIE TO CIĄGLE MARTWIE SIE O SWOJE ZDROWIE ŻE TO COŚ POWAŻNEGO. wszyscy mówią mi ze to psychogenne, ze stresu bo wyniki krwi, moczu i takie podstawowe mam dobre. bede chodzic z tym do psychologa... ale mozne ktos z was mial podobnie? jak sobie radzic z tym strachem o zdrowie ? najchętniej chodziłabym tylko po lekarzach ale tak nie mozna przeciez bo zwariuje ;/ mam prawie 16 lat dopiero ;( ;( moze to nerwica?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować