Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makji

Kiedy zrobic test i czy moze byc prawdopodobieństwo ciazy?

Polecane posty

Gość makji

Kochalam sie caly miesiac bez zabezpieczenia z moim narzeczonym chociaz on nie dochodzil we mnie jakie jest prawodopodobienstwo ciazy? i kiedy zrobic test? miesiaczke powinnam dostac 25 maja brzuch mnie boli juz jak na okres piersi sa takie ciezkie i tylko delikatnie bola ile mam jeszcze czekac i czy jest prawdopodobienstwo ciazy?

Gość test należy wykonać
najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, a skoro współżyłaś bez zabezpieczenia przez cały miesiąc, to prawdopodobieństwo wystąpienia ciąży jest wysokie, ps. ile masz lat?

Gość makji
aha no rozumiem lat mam dokladnie 21 i nie chodzi o to ze sie boje ciazy bo w sumie dziecko chcialabym miec. i bede sie cieszyc jak cos z tego bedzie.. Moj narzeczony zawsze zdazyl wyciagnac.. ile dni po miesiaczce ma sie dni plodne?

Gość 20133
ty nawet nie masz pijecia kiedy masz dni plodne i ile:/ kazdy ci powie ze test nalezy wykonac w dniu spodziewanej @ lub tuz po spodziewanej @ a nigdy wczesniej to chyba logiczne

Gość test należy wykonać
kobieto masz 21 lat, czyli lekcje biologii za sobą, bierzesz się za współżycie a nawet nie wiesz kiedy masz dni płodne????? może najpierw warto pójść chociaż do ginekologa żeby Cię jako- tako uświadomił? a dni płodnw występują około 12- 16 dnia cyklu ( pierwszy dzień cyklu = pierwszy dzień krwawienia )

Gość kanapka z serem
to zależy od liczby dni cyklu i czy masz rególarne miesiączki. sprawdz sobie na tej stronie http://piekielko.com/kalendarzyk

Gość 20133
do kanapki z serem dni plodne sie nie wylicza a sie obserwuje i zadne kalendarzyk ci w tymni e pomoze poniewaz owulacja zawsze moze sie spoznic

Gość makji
Ah dziewczyny wlasnie o to chodzi ze mam nie regularne miesiaczki i pytalam sie o to lekarzowi ale byl jakis nie kompetentny i wyszlo na to ze sam nie wiedzial. I zostawilam ta sprawe.

Gość test należy wykonać
to może idz do innego lekarza żeby Ci wyregulował cykl i zacznij obserwowac swój organizm

Gość makji
no wlasnie musze isc ale wlasnie przeprowadzialam sie do innego miasta i musze najpierw go poszukac bo tutaj nie jestem rozeznana w lekarzach

Gość sarara12
ZAPRASZAM NA WWW.RAJKOBIETY.PL