Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamalami

Proszę o wycenę ciuszków!

Polecane posty

Gość takajednamalami

Jestem szczerze powiem zielona w tym temacie :). Znajoma mojej kuzynki chce mi sprzedać ciuszki dla mojego synka (są w różnych rozmiarach, na mniejszego i na większego). Zapewnia mnie, że nie ma plamek ani dziurek, tylko normalne ślady noszenia przez dzieciaka :). Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć, czy 100 zł to dużo za taki zestaw? Szerze powiem, że nie jestem przekonana - ale proszę o radę! :) tutaj linki: 1. http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/9603456.html 2. http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/9603506.html

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
jeśli ubranka faktycznie są zadbane to 100zł jest jak najbardziej ok

Gość sylwiaaaaaa12
bardzo dużo:-) Moim skromnym zdaniem.Ja całą siatkę "zajebistych ciuszków na niemowlaka) sprzedalam za 20 zl. Bo uznalam ,że 50 zł za używane to przesada. No 100 za dużo zdecydowanie 50 zł owszem:-)

Gość sylwiaaaaaa12
lekka przesad-za 100 zł kupisz w markecie tyle samo ALE NOWE. A to używane przecież jak by nie było. Czasami na ciuchach za 50 zł tak odstawisz dzieciaki ze szok. Przesadziła laska

Gość jugo
sylwiaaaaaa12 - jakbym miała coś sprzedać za 20 zł to dałabym za darmo...

wychodzi jakieś 3,80 za sztukę więc nie wiem czy tak dużo sylwiaaaaaaaaa12 ...wiadomo jak kogoś stać to ok może nawet za darmo rozdawać ale jak komuś się nie przelewa to wydaje mi się , że cena rozsądna. zresztą nie moja sprawa każdy będzie miał na ten temat własne zdanie :)

moim zdaniem cena jest ok. jest 35 zł, więc wychodzi niecałe 3 zł za sztukę, nie sądzę, żebyś znalazła za tyle gdzieś na taniej odzieży. a ubranka fajne bo wszystko do siebie pasuje, więc jeśli są zadbane i Ci się podobają to ja bym brała. tym bardziej, że jeśli ktoś sprzedaje ubranka (a nie oddaje, jak chyba większość) to może naprawdę potrzebuje tych pieniędzy?

laida o faktycznie niecałe 3 zł a ja napisałam niecałe 4 zł ;) matematyk ze mnie nie za dobry :p i tak jak piszesz skoro sprzedaje a nie oddaje to widocznie potrzebuję jakiś grosz...

Gość takajednamalami
dziękuję :) na marketowe mnie nie stać i nie widziałam nigdzie takich wyprzedaży. W takim razie kupuję. Jeszcze raz dzięki za pomoc.

w którym markecie są ciuszki poniżej 10 zł za sztukę ??? Za 10 zł to kupisz moze jakąś koszulkę z czegoś co przypomina bawełnę jedynie przed praniem, bo po praniu to powyciągana ściera. Uważam że cena jest okazyjna. W lupkach w życiu nie widziałam ciuchów za 3 zł - chyba że jakieś znoszone na maksa.

Gość kasia mamunia
ciuszki fajne chociaż dla niemowlaka najchętniej ja ubierałam spiochy i body. Body trzyma pieluchę a spodnie plus bluzka wszystko się rozłazi.