Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyysia

Rzadko się widujemy:(

Polecane posty

Gość pyyysia

Mój facet ostatnio zmienił prace. Widujemy się teraz strasznie rzadko. W sobote przyjezdza ok.19-20 i odjeżdza 22-północ a w niedziele tak samo. Ja studiuje w weekendy ale jak mam wolny to zostaje u mnie dłużej. On pracuje w tygodniu a dzis mi jeszcze napisał ze nie wie czy zobaczymy sie w sobote bo musi pomóc swojemu byłemu szefowi (otwiera gdzies indziej kolejny sklep). A przeciaz ten cały szef ma tylu pracowników ze mogłby ich wziąść. Ale jak sie domyslam to moj facet sam zaproponował to byłemu szefowi. Powiedzcie mi czy ja tak duzo wymagam? Widzimy sie zaledwie kilka godzin w sobote i niedziele a on jeszcze mówi ze sie czepiam. Ale dla mnie to jest zbyt malo:(

Gość facet z problemem
ale po co chcesz tych spotkan?

Gość 6745356546546
Masz rację, to jest strasznie rzadko. Mój teraz jest chory i nie widzimy się od niedzieli i już mi strasznie źle jest :(

Gość pyyysia
facet z problemem jesli kiedykolwiek z kimś byłeś to powinien wiedziec po co chce się spotykać z osobą którą kocham

Gość facet z problemem
wiem po co, ale po co chcesz czesciej?

Gość pyyysia
ja juz nie wiem jakich argumentów użyć byśmy się częściej widzieli. On pracuje w tygodniu 8h na 3 zmiany. I zawsze ma jakies zajęcie po pracy:-/

Gość facet z problemem
ale po co chcesz sie z nim czesciej widziec? Ja sie nie dziwie ze dla niego to nie jest problem, bo zapewne zadaje sobie to samo potynie co ja. Po co czesciej?

Gość pyyysia
Po to by spędzić z nim czas, by rozmawiać widziec jak się uśmiecha patrzec w jego oczy, przytulić się, ta tęsknota jest poprostu nie do wytrzymania

Gość pyyysia
jesli tak piszesz to chyba nigdy naprawde nikogo nie kochałes:/

Gość facet z problemem
pyyysia Mylse ze przesadzasz, widujesz sie 2 razy w tygodniu i narzekasz. Dla wielu facetow to i tak jest za czesto

Gość pyyysia
2 razy w tygodniu zalewdie po 2-4 godziny to za często? Dziwny jest Twoj tok myslenia, współczuje Twojej dziewczynie;)

Gość facet z problemem
To naprawde nie jest malo. Nie mam dziewczyny, wiec nie masz komu wspolczuc.

Gość pyyysia
Więc jeśli będziesz miał i naprawde ją pokochasz to zmienisz zdanie.

Gość facet z problemem
Musisz zrozumiec ze facet to nie kobieta. Faceci nie potrzebuja przebywac z kobieta tak czesto jak Wy to chcecie. Dla Was przebywanie z facetem to jest przyjemnosc, dla facetow, po paru godzinach, nie jest to przyjemnosc, tylko klopot. Ile mozna siedziec z kobieta? No nie przesadzaj, kobiety sa dosc nudne, a przeciez patrzenie na Was sie nudzi.

Gość facet z problemem
Jesli facet chce porozmawiac na poziomie, to rozmowa z innym facetem a nie z kobieta. Z kobieta to moze poflirtowac, podroczyc sie, popatrzec na nia, ale z kobieta nie bedzie rozmawial, dyskutowal caly dzien, bo nie ma o czym. Nasz seriale, kosmetyki czy moda nie interesuje.

Gość facet z problemem
Twoj facet zapewne ma takie samo zdanie jak ja - normalne dla faceta - dlatego nie uwaza ze sie spotykacie za rzadko i nie dazy do czestszych spotkan.

Gość pyyysia
Zapewniam Cie że nie ma takiego samego zdania, ponieważ zanim zmienił prace widywaliśmy bardzo często, tym bardziej że mieszka ode mnie tylko kilka km.

Gość facet z problemem
no to jesli widywaliscie czesciej, a teraz rzadziej, to znacyz ze nie moze czesciej a jelsi jednak moze, a nie chcesz czesciej, to znaczy ze mu wystarczy tyle ile jest teraz moze mu sie troche znudzilas, przeszlo mu zauroczenie i juz nie chce sie tak czesto spotykac

Gość glupota ludzka nie zna granic
facet z problemami ty jestes zalosny w tym co mowisz zgodze sie jezeli jej facet nie traktuje jej powaznie to rzeczywiscie przyjezdza na numerek i wraca do domu zrobil swoje i nara nie mam czasu. a tobie dobra sucz jest potrzebna zeby ci ukrucila ten jezyk, jestem pewna ze przyjdzie co do czego a bedziesz biegal jak pantofel pie..sku!! ale jezeli to prawdziwy zwiazek z zaangazowaniem to nie wierze ze nie znajdzie wiecej czasu a nie moze u ciebie np. zostac na noc po co jedzie o 12 w nocy do domu niech w niedziele rano jedzie.

Gość facet z problemem
glupota ludzka nie zna granic chcialem zauwazyc, ze ja nic nie pisalem o seksie, nic a nic, wiec prosze mi tu nie wmawiac ze cos napisalem, jak tego nie napisalem

Gość pyyysia
ten związek był z zaangażowaniem ale z tego co widze to zaczyna sie rozpadać, bo jesli jedna osoba tylko się stara to to nie ma sensu

Gość pyyysia
a co do seksu to ostatnio sie nie kochamy, bo nawet nie ma kiedy

współczuję pyysia, ja miałam to samo :( zaczął się ode mnie odsuwać, dziś już nie jesteśmy razem

Gość pyyysia
żabka tylko ze ja jestem naprawde cierpliwa i wszystkie jego wymówki akceptuje (niestety miłość silniejsza) ale jestem juz u kresu wytrzymalosci a on mii mówi ze jak bedzie miał urlop to wyjedzimy na tydzien czy dwa. Wolałabym nigdzie nie wyjezdzac a zamiast tego spotkac go choć trochę częściej

Gość Niebiessskoooka,,
Facet z problemami, o czym ty wogole piszesz? Masz 16 lat, czy poprostu mentalnosc gimnazjalisty? Jak dorosniesz i bedziesz kedykolwiek w zwiazku, jesli wogole jakas cie zechce to moze zrozumiesz czym jest normalna relacja miedzy kochajacymi sie ludzmi. Ja jestem ze swoim facetem 5 lat, 3 lata mieszkamy razem a mimo to kazdy wolny dzien to dla nas swieto bo mozemy spedzic go w całosci razem i poszalec. I to on dązy zeby mozliwie najwiecej czasu spedzac razem. I w kazdym udanym związku w moim otoczeniu jest tak samo, ludzie ktorzy sie kochaja robią wszystko by byc blisko siebie. Nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz pojecia bo sie kompromitujesz

Gość pyyysia
Niebiessskoooka,, to jest doslownie facet z problemami heh;)

Gość facet z problemem
Niebiessskoooka,, kompromotujesz sie Ty, wypoiwiadajac sie na temat wszystkich facetow, mimo ze nawet nie jestes facetem Nie masz ziolonego pojecia, jakie podejscie maja niektorzy faceci, nie sa to bynajmniej przypadki rzadkie

Gość Niebiessskoooka,,
chlopczyku byłes kiedykolwiek w zwiazku? Wypowiadam sie o NORMALNYCH facetach styl zycia wszelkiej masci nieudacznikow, wiecznych prawiczkow i innych facetow z problemami ktorzy o byciu z kobietą nie maja pojecia mnie nie interesuje wiec te grupy pomijam

Gość facet z problemem
Niebiessskoooka,, daruj sobie te teksy o chlopczyku, bo nie jeste chlopczykiem, jestem dojrzalym mezczyzna. Osmieszylas sie na samym poczatku, wiec chociaz nie obraza introlokutorow

Gość Niebiessskoooka,,
na czym ta dojrzalosc polega? Na byciu samotnym bo kobiety wybierają normalnych mężczyzn? To gratulacje