Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyysia

Rzadko się widujemy:(

Polecane posty

Gość facet z problemem
Niebiessskoooka Kobiety wybieraja facetow, ktorzy sa zainteresowani zwiazkiem. Nie zlosc sie tak, wiem, ze boli Cie to moje wytkniecie, ale sama sobie zasluzylas

Gość Niebiessskoooka,,
to raczej ty sie osmieszasz infantylnymi teoriami. w kazdym badz razie, powtarzam po raz kolejny, wypowiadam o sie normalnych facetach, ty do nich sie nie zaliczasz wiec co probujesz udowodnic? Ze skrzywieniie psychiczne/odrzucenie przez kobiety jest normą?

Gość facet z problemem
Na byciu samotnym bo kobiety wybierają normalnych mężczyzn? Szczegolnie to widac, po wzrastajacej liczbie rozwodow, samotnie wychowuajcych dzieci matkach, a nawet po lekturze tematow na tym forum. Jesliby kobiety wybieraly normalnych facetow, to na tym forum nie byloby 80% tematow

Gość Niebiessskoooka,,
tak, gdyby wybierały takich jak ty na pewno swiat były lepszy:D No ale przynajmniej czytając wypowiedzi i teorie takich osobnikow moge docenic jakie mam szczescie ze nie miałam nigdy z takimi do czynienia i jestem w szczesliwym zwiazku. eot z mojej strony bo zaczyna sie film

Gość facet z problemem
Niebiessskoooka,, Po raz kolejny zostalas osmieszona, dobrze ze ucieklas ze wstydu