Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsajsbejbi

czy jest jeszcze ratunek dla 27letniej dziewicy?

Polecane posty

"żeleczek mozesz opisac jak to sie stalo jak wygladalo pierwsze spotkanie ile masz lat?" nie, nie opisuję swojego życia osobistego. jak się spotkaliśmy miałam 23 lata.

Gość Zuzanna Amelia & 18
żeleczek - a on ile mial ?

Gość budka z ptaszkiem
ja byłam dziewicą do 28 roku życia, pewnie że załowałam czasem, że nie zrobiłam tego wcześniej, ale przyznam, nie miałam za bardzo z kim. Skupiłam się na pracy, nauce - inwestowałam w siebie i jakoś tak nie miałam czasu na nic poza pracą. Zupełnym przypadkiem poznałam faceta który odmienił moje życie, był trochę zaskoczony że jest 1 ale chyba mu to imponowało. Związek z nim skończyłam i teraz jestem z kim innym. Jestem szczęśliwa :) Tak więc nawet 27 latka jest w stanie ogarnąć temat ;)

Gość Athlonee
Budka z ptaszkiem.. Zastanawiałem się kiedyś jak to właśnie z takimi kobietami jest? Kiedy już zaczną się kochać czy nie są przypadkiem takie bardzo konserwatywne w łóżku?? Tzn czy np. uprawiają seks oralny, lubią ostre rżnięcie, itp.. Jak jest z tym u Ciebie?? Masz opory przed takimi rzeczami??

Gość potwierdzam, że to prowo
nie ma 27-letnich dziewic!! to jest NIEMOŻLIWE

Gość ej a ja jestem w twoim wieku
tyle, że jestem facetem i właśnie szukam kogos takiego :P. Nie kochałem się nigdy z kobietą, najpierw - mimo kilku okazji bo chciałem to zrobic z kimś wyjątkowym no a później wiadomo, coraz mniej okazji, ważniejsze rzeczy na głowie. A jestem całkiem normalny bez przegięć, bez kitu :P

Gość LeBonGustaw
no i nie ma w tym nic złego, że lubisz być uległa. Jeśli masz odpowiedniego partnera z który Cię szanuje to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Skąd jesteś??

Gość LeBonGustaw
Nie jest łatwe znalezienie takiego faceta?? Odezwij się na nicefish85@interia.pl

no, przez tą uległość nie można normalnie poznać faceta, facet, który mnie wyrywa z zamyślenia w windzie lub podrywa na ulicy na starcie jest przegrany, bo przecież nie ma napisane na czole: lubię bdsm lub lubię dominować :P no chyba, że będę na tyle dobroduszna i pomału będę wtajemniczać go w mój świat :) a co jeśli to nie dla niego? i poświęcony czas na niego zmarnowany więc zostaje mi tylko net, w którym pełno wariatów 😭 na razie nikogo nie szukam więc nie będę się martwic na zapas ;)

Gość LeBonGustaw
No w sumie dla mnie BDSM to już za duża skrajność. Nieco lżejsza dominacja/uległość jest OK . ale bolesne krępowanie, czy zakładanie jakiś uprzęży zadających ból to już nie moja bajka.

Gość LeBonGustaw
Ale myślę, że potrafiłbym Cię na tyle zdominować, że byłą byś zadowolona. Pokazałbym kto tak na prawdę rządzi w łóżku!!!! Często byłabyś zdana tylko na mnie.

Gość jiojio
carolina free, nie wiem dlaczego rozwalasz watek, ktory jest o dziewicach, a nie laskach sado maso. Zaloz sobie swoj watek i nawijaj z lebongustawem;)

dobrze, już dobrze ;) sorki za mój offtop :P Miłego weekendu Autorko, LeBonGustaw :) wróćmy więc do wątku o dziewicach i defloracji błony dziewiczej :D uciekam, paa