Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A PRANIe jej wisi na balkonie

Wredny facet nie masz u żadnej kobiety

Polecane posty

Gość A PRANIe jej wisi na balkonie

zgadzacie sie? żadna nie chce WREDNEGO I KŁAMLIWEGO FACETA. tAKIEGO, DLA KTÓREGO OBCY, RODZINA I DALEKA RODZINA (KUZYNKI, KUZYNI PO 21 LAT I 36, ŁYSI) SĄ WAZNIEJSI. Wredny facet nie ma szans u mnie nawet za 100 lat. Ps. Juz dawno nie kocham, a wszystkie szanse zmarnowałes. Chce sobie ułozyc zycie, ty tez sobie ułóz. Poznałam kogos ale bałam sie, ze jak przyjedzie to go pobijesz. Chciał byc juz w grudniu. Dalej chce. Nie pasujemy do siebie. Niestety. Moim marzeniem, nigdy nie był facet który jest wredny zimny złosliwy i kłamie. Nie jest wsparciem, o co nie poprosze to on jest na nie. A jego daleka rodzina nie szanuje mnie (spotyka mnie to 1 raz, zawsze mnie szanowano) To baw sie dalej z 2 praczką, z ta grubą blondyna5 i łysymi3, ale beze mnie. Nie chce takiego wrednego faceta bez szacunku do mnie na ojca moich dzieci, na towarzysza zycia. I jestes zero romantyczny, to bardzo mi przeszkadza. Znalazłam takiego coc chce. Rozumie mnie. Wiec daj mi spokoj.

Gość Ale ale ale ale
tacy isnieją??? jezuu:O Dobrze zrobiłaś dziewczyno. Co to by było w jego kraju? Pewni pluliby na ciebie..;/ Amerykanie to wredny naród. I zimny. Znam takich. A SZACUNEK TO PODSTAWA W ZWIAZKU. Dziwne ze ten facet o tym nie wie.

Gość I dont like Uuuuuuuuuuuuu
I dont want Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość I dont like Uuuuuuuuuuuuu
niestety oprócz kasy i sławy nie masz nic ciekawego do zaoferowania tylko wredsnosc złosliwosc zimne serce To nie mój gust. Mowiłam rok temu i wczesniej.

Gość pankimikojik
cześć owca

Gość dead mannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jak mozna zyc z kims..i planowac zycie:O jak przed slubem nie mozna na niego liczyc jak nas nie szanuje? Facet ma rozbujałe ego...jest złosliwy, nie mozna na niego liczyc wredny i mysli, ze tym oczaruje kogos? tym mozna tylko zabic wszelkie pozytywne uczucia wzgledem tej osoby. Dojrzały człowiek tak sie nie zachowuje. Raz powiedziałas olał, drugi raz olał, pranie jest. Sam wybrał. Moze jezdzic do 60. Nic mu to nie da. JUZ

Gość dead mannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ta małota pewnie tez by nie pozwoliła aby jej facet nie brał pod uwage i nie szanował jej zdania. Woli. Ona mowi, ze mała ma sie wyprowadzic a jej facet , nie. Od razu by go zostawiła. Dziwne facet 50 lat staje po stronie 21 gowniary, olewa slowa dorosłej kobiety 34 letniej. On mysli, ze wrednoscia zdobywa sie kobiete? nie traci sie ją. To moje osttanie słowo po nag. U lost me so long time ago...Go away :classic_cool:

Gość aktorzy to jednak
ludzie niezrównoważeni. Nigdy się nie kochałam w aktorach. I miałam racje. Na żywo, in real są okropni. Jak bedzie dalej ciebie sledził, mieszkał juz bez skrupołów dzwon na policje. Za duzo sobie pozwala. Teraz RADYKALNIE, TAK JAK OBIECAŁAS. Słownie do nich nie dociera, via domofon nie rozumieją takie głupie te amerkanki?

Gość aktorzy to jednak
a ich rodzina...Jakby nie mieli co robic..w zyciu. Tylko zatruwac komus zycie. Niech sie zajmą masrubacja zamiast wtykaniem nosa w nieswoje zycie via okno, sledzenie autem, komus radzą a co robią?

Gość aktorzy to jednak
od kiedy to zdobywa sie zainteresowanie kobiety wrednym zachowaniem? faceta i jego rodziny? łamaniem jej prywtanosci, podgladaniem jej itp? Majac do wyboru romantyka, na ktorym mozna polegac i ktory szanuje moje zdanie, a jego rodzina jest fajna, a faceta ktory jest wredny i taka jest jego rodzina? wybiera sie nr 1. Zycie jest zbyt powazne aby wybierac nr 2 bo on ma kase i slawe.

Gość aktorzy to jednak
Łysy jedzie i dłubie w nosie..wstydziłabym sie za taka rodzine na twoim miejscu depp. Łysy stoi z plikiem kasy w reku..;/ obrzydliwe. 2000 tys. Chwalił sie czy zalił? mała praczka wiesza pranie. Kazała nie? A bede wieszac nie depp? A depp tak wieszaj pokazemy jej Nic nie pokazecie. Pranie było gwozdziem do trumny. Wrednego faceta, który mnie nie szanuje nie chce poznawac ani umawiac sie na randki a co dopiero ukladac sobie z nim zycie. I przestan klamac w wywiadach. Bo to załosne. Ludzie znaja prawde. Nie wstyd ci?

Gość aktorzy to jednak
wszystko co robie i mowie to z serca. A to ze zona robiła ci na złosc a ty jej to wasza sprawa. Nie chce ciebie i twojej rodziny. Zrozum to czlowieku. Mowiłam juz w styczniu 2011. Tym praniem miarka sie przebrała. I zachowaniem obu łysych.

Gość aktorzy to jednak
depppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppJohny50 starosc nie radosc, alkohol i narkotyki odjęły jemu i rodzinie jego komórki.

Gość aktorzy to jednak
Mężczyzna który jest wrogiem kobiety. Na co jej on? I mysli, ze na pewno kiedys tam bedziemy razem Nie bedziemy. Męzczyzna ma byc przyjacielem, który zawsze jest dla niej (nie przeciwko niej jak ty z ta mała praczką łysymi siorami) i obok niej. Przy niej. Pierwszy raz widze podryw na bycie wrednym i złosliwym:O Nic juz moich uczuc nie zmieni. Nic. Zawiodłam sie 3 razy na tobie w waznych sprawach m in lokum, leki dla ojca, piesek, gołabek, to ze miałes uszanowac moja prywatnosc i nie szanujesz mojego zdania. Ja mowie ze mała smarkula ma nie byc, BYŁAM OSOBISCIE W TEJ SPRAWIE, a ty: nie wieszaj pranie lataj po balkonie, jej słowa nic nie znacza ( co ty uszysz te gowniare i łysych?) Dlatego za zadne miliony nie bede z takim facetem! widzicie przez lornetke wiec wiesz kiedy kto co ma robic. A meski facet by rzekł; koniec zabawy wynocha do swoich domów. Ja tu bede sam. Po co wy mi tu? ( ale to juz za pozno, juz ciebie nie chce. Pisze abys zrozumiał swoja postawe) Facet ktory podglada nagosc kobiety a nie szanuje jej zdania? praczka miała sie wyniesc 1 raz 10.2011, potem 4.2012, a tu maj i pranie nadal wisi mimo mojej osobistej interwencji. To typowe dla Ciebie depp sypiasz z kobieta np z vanessa a nie szanujesz jej woli zdania. Tylko rodzina, daleka rodzina i kumple. Taki jaki byłes dla e zony taki jestes dla obecnej i to sie sprawdza.

Gość aktorzy to jednak
Jestes buntownikiem(wole romantykow i dobrych ludzi), wrednym w dodatku. I nie jestes romantyczny. I KLAMIESZ. Mnie to bardzo przeszkadza. Zarzucałes vanessie, ze sie nie zmienia jak jej kazałes. A tu prosze ktos od 2 lat ci mowi co mu nie pasuje w twoim zachowaniu, a ty dalej swoje.

Gość MózgBrainGehirnHjerne
Facet jest od ruchania i lizania krocza kobiety!

Gość aktorzy to jednak
skonczyłam szkoda słow i tak nie zrozumiesz. Mowie juz prawie 2 lata. Mądry człowiek szybko pojmie.

Gość aktorzy to jednak
do wpisu wyzej..Ale która kobieta pozwoli to robic facetowi ktory ja nie szanuje? tylko głupia. A ja jestem mądra. Siora Kamila stoi na drodze i jedzie przed nosem pokazujac..zobacz robie ci na złosc. Nie bedziesz rzadziła zaraz kobieto, rzadzisz bankiem a taka jestes głupia? A ty mozesz rzadzic? wlasnie naruszasz moja prywatnosc. Mieszkasz naprzeciwko i wiesz kiedy wychodze dzieki lornetce i szybko do auta i stajesz a potem jedziesz jak mnie widzisz. To typowe zachowanie amerykanek? czy tylko kamili depp? tez bym jako facet wstydzila sie takiego zachowania..rzeklabym...idz zajmij sie dziecmi bankiem i mezem. Potem jak ty jedziesz w osobnym aucie, a ona za toba jak mam to odczytac? ze stoisz za nia, popierasz co ona robi. A ona łamie prawo i moja prywatnosc. ktos jej tak pod nosem jezdzi? kate moss jej jezdziła? a winona? A ona im? nie. to czemu na ster lata 56 lat tak zgłupiała? A ty na to pozwalasz? I co kobieta ma was pokochac za takie durne zachowanie? Moze was jedynie nie lubic. I nie patrzec nawas, bo nie jestescie tego WARCI. Tam z ta praczka mieszkała taka blondyna i co? czemu 10.2011 stała bezczelnie w pepcoo..i podsłuchiwała co robie? Niby w komorke wpatrzona. Wiec jak kto mowi, ze macie sie wyprowadzic, to wie co mowi. Jecha c tu tyle z Usa samolotem, crush sie nie boicie? i aby takie cos wyprawiac? Kobiecie? mam nadzieje, że Bóg cos z tym zrobi. Aby was pokarał. Tylko na to zasługujecie. Nigdy was nie polubie. Za zachowanie. I na prawde nie chce was znac. To sledzenie mnie, stanie w skelpach dalekiej rodizny DEPP, to inaczej mobing molestowanie. Za to sie siedzi. Nie lubie was. Macie strasznie głupie charaktery. Wszyscy.