Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

już pytałam czy macie schrony i zabezpieczenia na EURO 2012?

Polecane posty

Gość jak jest łił, to łiła
tak, bark :classic_cool: albo też dotarłabyś do innych fajnych osób :classic_cool: także ten plan pajęczarski wart jest głębszego rozważenia. kto wie, co Ci przyniosą różne ludzkie koneksje. a pamiętaj, że wystarczy podobno 6 osób, żeby dotrzeć do królów i prezydentów :classic_cool:

nie, nie jestem królem ani prezydentem :(

ja noł lajf? :classic_cool: ostatnio całe 4 dni sie nie logowałam, żeby nie było, że siedze tu non stop :classic_cool:

no... to ja :classic_cool: ta sama osoba z tego co mi się wydaje :D tzn. odkąd pamiętam mam poczucie jednego i tego samego JA :classic_cool:

no weź powiedz kto, bo mnie ten COOL myli no na orendżu byłam :D chociaz też małoaktywnie...nic sie w sumie nie działo, pare podszywów, troche słabych prowokacji zrobiłam :( :O chcoaiz dzisiaj widziałam fajny temat o tym,że żona urodziła martwe dziecko i mąż zastanawia sie jak je przyrządzić :classic_cool:

no więc, droga Czkawko, jestem tu zwykłym und szeregowym użytkownikiem i pierwszy raz z Tobą gadam bez KULi, cobyś nie była pomylona :)

niekoniecznie :) chyba że siebie masz za ramolke :classic_cool:

ależ nic się nie stało :) zwłaszcza na tym niskim obyczajowo portalu :classic_cool:

niskie obyczajowo :D znaczy sie upadłe forum? drodzy mili kafeterianie, pomóżcie mi wybrnąc z tej sytuacji, chce sie umowic z pewną dziewczyną na inny dzień, jej pasuje tamten, jak to zaproponować? :(

i będziecie wzywać kosmitów? :classic_cool:

tak, upadłe :D gdzie człowiek nie spodziewa sie już niczego dobrego. jak skacowany brus łilis w świecie szarganym przez złodziejstwo und plugastwo :classic_cool: z tą dziewczyną możesz np. użyć klasycznego wybiegu i powiedzieć że bardzo Ci przykro, ale masz rzęsisty okres :classic_cool:

dobre z tym okresem :D ale niestety u mnie posucha :( chociaż sprawdzać mi chyba nie bedzie :classic_cool: ale kto wie kupić kapuśniak? :D a gdzie sie to robi?

moja babełe też robi dobry kapuśniak, przy każdej okazji podkreślam jej to, jak dobry jest i że jest to jedyne co jej wychodzi :O 😭 a sprawa sie rozwiązała :) spotkam ją innego dnia i sie zabawimy jeszcze lepiej :) ah jak cudownie! 😍

regionalna? a co Wy tam własciwie jecie na tych Suwałkach? pomijając jelenie i inne zyjątka