Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka idiotka

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość stokrotka idiotka

jw.proszę powiedzcie mi czy całusy i pieszczoty powodują u Was Panowie gotowość ...wiadomo.Czy to jest niezależne z kim się całujecie czy tak działa na Was tylko ktoś na kim Wam zależy ?

Gość stokrotka idiotka
:(

Gość MózgBrainGehirnHjerne
Zależy, czy kobieta jest podniecająca!

Jednemu staje a drugiemu nie, zależy od faceta. Zdrowemu facetowi staje.

całować sie z przypadkową kobietą? obrzydliwe i niesmaczne :O - tanie nawyki spod dyskoteki

Gość ja sie calowalam ostatnio
z kims kto nie pociaga mnie w ogole seksualnie ale znalazlam sie w takiej sytuacji ze nie umialam w niej wybrnac, jestesmy blisko siebie ale moim zdaniem jako przyjaciele ale ta osoba kompletnie mi sie nie podoba na poczatku kiepsko bylo ale zamknelam oczy i wczulam sie, zaczelo mnie to podniecac, doszlo do seksu i mialam nawet orgazm co bylo dla mnie szokiem, bo zdarzalo mi sie nie dojsc z facetem ktory mi sie bardzo podoba... no ale ten bardzo sie staral i byl czuly, robil wszystko zeby sprawic mi przyjemnosc

No dobrze, ale autorka nie pytala o twoje oceny moralne, tylko o to, czy mozliwa jest sytuacja, ze facet ma wzwod podczas pocalunku z kobieta, do ktorej nic nie czuje. moja ocena moralna jest kluczem do pocałunku.... wiadomo , że kobiety wizualnie mi sie podobaja , ale jesli chodzi o pocałunek , to juz cos dalej , teraz kumasz?

"moja ocena moralna jest kluczem do pocałunku.... wiadomo , że kobiety wizualnie mi sie podobaja , ale jesli chodzi o pocałunek , to juz cos dalej , teraz kumasz?" Tak, kumam, ale nie rozmawiamy tu o tobie i twoich ocenach moralnych, tylko o tym, czy facet moze miec wzwod podczas pocalunku z kobieta, do ktorej nic nie czuje.

całować do której nic nie czuje , to tak samo jakbym całował karton lub gumową lalę - bez podobania się wcześniejszego , nic nie ma dalej....ale ja nie mogę służyć jako przykład , bo reszcie staje na samą myśl , a po całowaniu maja mokro w gaciach

Gość stokrotka idiotka
to ta "reakcja biologiczna" nic nie oznacza? czy to jest taki odruch naturalny jak oddychanie...?

"to ta "reakcja biologiczna" nic nie oznacza? czy to jest taki odruch naturalny jak oddychanie...?" Nie no oznacza, ze pociagasz go seksualnie, ale wcale nie musi oznaczac, ze cos do ciebie czuje. Facet moze osiagnac wzwod nawet wbrew swojej woli.