Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka brunetka 123

Faceci to kretyni!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wysoka brunetka 123

Zerwałam z ex 2 tygodnie temu. Byłw totalnym szoku itd. Chciałam nim jakoś wstrząsnąć i powiedziałam, że jeżeli nie zmieni się to koniec związku. Po paru dniach powiedział, że on się nie zmieni, nie da rady. Itd., itd. Żegnaliśmy się chyba 3 godziny, oboje w płaczu. On na pożegnanie prosił abym utrzymywala z nim kontakt i że to nie jest pusty frazes, a ja, że bez sensu, a on, że nie, bo jestem dla niego przyjaciółką. I co? 2 tyg. mijają i cisza. Jak można tak łgać w żywe oczy? W Internecie loguje się, więc żyje.

Gość marabka
Cóż, zycie.Faceci sa mistrzami klamstwa. Maja to w swej naturze i to jest podswiadome:)

Gość 54rtfg
No wiec co powiesz na laske, ktora tak bardzo mnie lubi, ze az prawie ze lzami w oczach prosi o kontakt(po numerze jej mena skonczylem znajomosc z nia) bo moze sie kiedys odezwie? Ja do niej odzywac sie nie bede - ma faceta zazdrosnego. No i co? Cisza :). Wiec nie ma co winic samych facetow, laski tez potrafia odwalac maniane.

Gość 54rtfg
Podpowiem, juz minelo praktycznie ponad pol roku, tak sie zastanawiam, bo bylismy dobrymi przyjaciomi, na chorobe jej to bylo?

Gość felixoz
każdy facet to świnia i wiem jaki jestem :)

Gość 54rtfg
Pokaz jak chrumkasz?

Gość a ja się zastanawiam po
wam kobietą kontakt z nami, waszymi byłymi. sam jestem w podobnej sytuacji i nie do końca rozumiem.

Gość a ja się zastanawiam po
a do ciebie autorko. to ty z nim zerwałaś, to ty wykonujesz ruch pierwsza. męska duma.

Gość wwwwwwwwwwwwwertt45t
skoro mu kurwa mac pwoiedzialas z enie cchesz to czego sie tepoto spodziewalas, faceci mysla prosto, nie chce to nie a co ma cie blagac?? sama blagaj to Ty zerwalas

Gość panna sprawiedliwa
Ahh bez sensu. Zacznę od tego, że reprezentuję te samą płeć co Ty autorko tego wpisu. Nie dziwię się, że facet się nie odzywa, też bym tak zrobiła. Skąd wiesz, że po Twoim zerwaniu on nie zasięgnął czyjejś rady i ten ktoś nie doradził mu, żeby dał sobie z Tobą spokój? Postaw się w odwrotnej sytuacji, Tobie facet stawia ultimatum, że masz się zmienić. Co by było pierwszą radą od kogokolwiek?? "olej go, nei będziesz się dla kogoś zmieniać, ma cię kochać taką jaka jesteś, jak się nie podoba niech spada". Może on dostał taką samą radę? Druga sprawa skąd wiesz że dziennie się loguje? Sprawdzasz to? Po co? Przecież zerwałaś. A tak ogólnie w tym temacie chciałam powiedzieć, że owszem jest sporo facetów, których można nazwać kretynami, świniami itp. Ale zastanawia mnie ciągle czemu jest pełno pań, które na te świnie lecą? Podam prosty przykład: znajoma zaczęła spotykać się z facetem, osobiście przyłapałam go jak się całował z inną laską, pokazałam to naszemu wspólnemu koledze, który w tym czasie poinformował go, że ja to widzę. Mówiłam "olej typa, jak tak teraz robi nie będzie już lepiej" to jest rejon do omijania, tak on jak i jego kolega. Ale wiedziała lepiej. SYtaucje się powtarzają, jest płacz. A ja się pytam "gdzie jest głowa w tym momencie? czemu wybieracie takich typów?" Jest mnóstwo wartościowych facetów wokół, ale nie, wy wolicie nażelowanego gogusia albo innego typa za którym wodzą wzrokiem inne panny. To potem macie...

Gość :DDD
Tak klamcie sie wszyscy nawzajem . Wtedy napewno do czegos w zyciu dojdziecie.Zycze powodzenia.

Gość dfghjk
Coz, nie tylko faceci to kretyni, zdarzaja sie tez kobiety kretynki. Uzasadnienie? Pewna znajoma(tylko znajoma), po paru latach znajomosci w koncu miala swojego chlopaka(milosc och ach), ten pajac ktoregos razu do mnie dzwoni i mowi zebym sie do niej nie odzywal. Ciekawe co sie pozniej wydarzylo, ona dzwoni(wyslalem jej maila, iz koncze jakze urokliwa znajomosc) i mi wyjasnia co i jak, kobieta placze, a w przerwie tlumaczy sie ze owy facet rozjebal jej 95% znajomosci. Wiec pytam czemu go nie rzuci? Bo ja go kocham. Nie czaje tego :). Na koniec rozmowy prosila mnie o zostanie w dalszym ciagu jej kolega i obiecala(ONA), ze sie odezwie. Mija ponad rok i... zero odzewu. Wiec tak naprawde kto tu kogo w chuja robi? Warto pomyslec czy tylko faceci(kobiety) to kretyni!!1 Bo tu i tu moga sie trafic ludzie porzadni i zjebani do spodu. Pozdrawiam... Zycie toczy sie dalej. "Tego kwiatu jest pol swiatu" :).

Zerwałaś i jeszcze oczekujesz, że może pójdzie do klasztoru, bo po tobie to już żadna nie jest godna go mieć? Ta postawa ma swoją fachową nazwę- pies ogrodnika. Sam nie weźmie, drugiemu nie da.

Gość gośćkafeterii
W 7 miesiacu ciazy zrzucil mnie ze schodow. Zawiozl do Kobierzyna i zrobil ze mnie waritke za lapowki. Pracuje w Sadzie.