Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

chomofobia spoleczna

Polecane posty

Witam, dzisiej chcialam sie podzielec z Wami moimi objawieniami, to pewnie choroba, ale sama nie wiem. Oturz mam taki lenk pzed lodzmi, boje sie ich poprostu. Z domu nigdzie nie wycchodze, z kaputera nie mogie kozystac bo terz sie boje, ze ktos mi ublirzy albo powie, ze jestem bzydka. Do pracy jek jerzdze to wyjerzdzam z samego rana wtedy kiedy jest naj miej osub w aotobusie, a jak josz jestem we srodku to staje w najciemniejszym koncie I patze sobie na boty, bo wtedy mi sie wydaje ze nikt mie nie widzi. Jak ide po miescie to wchodze w take uliczki gdzie nikt nie chodzi, zakopy robie pzez internat, a jak mi sie bolki skaczo to nie ide do sklepu tylko nie jem, we pracy chowam sie pot wieszakami jak klijentki wchodzo. Z telefonu nie kozystam, bo sie boje dzwonic, nawet do wlasnej matki. Borze moje rzycie nie ma sesu! Jestem nikim, pomurzcie mi sie z tego uleczyc, mosi byc jakas metoda na take objawienia, widzialam, ze josz tutej tacy byli I im pomogliscie, dodam, rze wstydze sie swojego wyglondu, bo mam ponad 190 cm zwrostu I warze 123 kg, to chyba jak na dziewczyne w moim wieku to durzo? Chociarz na taki zwrost to morze akorat, ale mi sie wydaje, ze jestem groba. Doraccie cos.

Nikt nie wie jak sie leczyc? Pomuszcie! To warzne, chcialabym w kacu wychodzic z domu :-(

Kopilam sobie psa, bo pomyslalam, ze ze psem bendzie razniej chodzic po mniescie, ale gdzie tam, pies sam wychodzi bo ja sie boje. Ciongle mysle, ze sledzi mie jakis gwalciciel, jaak wracam do domu to sobie wyobrarzam, ze za drzwiami jest mordereca co chce mie zgwalcic a potem zabic I spalic moje wzloki na patelni a potem je zjesc, rzeby ukryc slady. Jak josz lerze w loszku to slysze dzwienki jakby ktos dzwi roztwieral, wtedy chowam sie pot kordle I nie mogie oddychac, bo boje sie ze ten bandyta mie uslyszy I znajdzie.

Pokarze cycki jak mi ktos odpisze

No to ja chce tutej rady chyba? Piszesz bo chcesz zobaczec cycki pedofilu czy cchcesz udzielic dobrej rady?

Gość shjsjhs
fiel jesteś cudowny/a:) bez względu na swoją płeć :)

Jestem codowna bo jestem kobieto. Dziekoje za porade, cos tam pomoglo, ale dalej czoje strach do lodzi.

Wiem o tym, ale nie wiem u jakego lekarza, dermatolog nic nie zauwarzyl, rodzinna terz, u ginekologa ruwnierz nie stwierdzili rzadnych nieprawidlosci, wienc gdzie ja powinnam sie udac do ciemnej cholery, no gdzie? Ja sie was pytam? Czy dla mie josz nie ma ratonku?

Fiel mi sie wydaje, ze z Toba jest wszystko w porzadku, czytam z wami, nie wiem ile was jest, ale jestescie bardzo tajemnicze I bardzo Was lubie, nawet kocham. Czytam was codziennie, w zyciu nie widzialem takich madrych osob jak wy. Kibicuje Wam I zycze powrotu do zdrowia.

Gość shjsjhs
stylowa wpadka, fiel :D🖐️

O korcze ale potszyf, to nie ja to wyrzej.

A morze ja wirosa zlapalam bo ostatnio cos sciongalam z internetu I pewnie kon trojanski sie wdal I pzenioslam go z domu tutej do pracy, bo innego wyjscia nie widze.

Grey eggs do psychiatry to nie, bo ja sie tam boje. Podobno psychiatzy so sami chore, wienc nie bende ryzykowala rzeby sie nie podrazic.

Gość brunet196cm
witaj fiel nie wiem jak ci pomóc kurcze nigdy sie nie balem wyjsc z domu ale czego tak naprawde sie boisz ?

No sama nie wiem czego, chyba wszystkiego. Boje sie lodzi, samochoduw, autobosuw, najbardziej jednak lodzi, ze sie na mie patzo. Drentwieje mi cialo jak widze ze ktos spojrzal, plonczo mi sie nogi I sie potykam na plaskej posacce.

Bronet Ty mie chyba podrywasz, co? Mamy podobny zwrost, trochie pasojemy do siebie, a ile masz wagi?

Nie wysmiewaj sie z mojego zwrostu, a ty jestes karlowatym debilem.

Gość Marne prowo ...
🖐️

Sluhajcie bydlenda albo zacznieta pisac albvo sie wywiesze decydujta sie czy chcecie mniec mnie na sumnieniu napiszcie cos. Blagam jestenm rzyciowym nieodacznikiem pomuszvcie

Terz wyszet mi gil ze nosa I co zrobic boje sie chyba wloze go z powrotem

Boje. Sie lodzie boje asie mysle ze wszyscy na mnie patrza cxo robic jest szew chyba wsadze hglowe w jego odbyt

Wsadzilam josz po wszystkim, wygzebalam trochie czekolady, nie bylo tak zle I chyba odzyskalam wiare w siebie

Wlasnie narodzilam sie na nowo, czuje sie jak mlody buk. Rzycie jest pienkne! Lodzie chce z wami obcowac!

Chce z wami wspulrzyc, ze wszystkimi, bez wyjontku, kocham was wszystkich grobych I biednych, hodych I bogatych, ladnych, bzydkich, starych mlodych, chce byc wsrut was, lodzie aj low ju tu!