Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalinaes6

o czym swiadczą objawy:

Polecane posty

Czego to moga być objawy? -nudnosci -gorszy apetyt -szybka przemiana materii przez co chudniecie -ból kości kość ,krzyżowa miednice -wyraźny spadek energi -senność mimo przespanej nocy oraz snu w ciagu dnia -bardzo łagodne miesiaczki ,przedłużające się -plamienia przed @ -osłabione włosy,łamiące się -twarz zmieniona ,cera blada,ziemista,cienie pod oczami

Gość rgsfdvx
no raczej nie o ciazy jak okres masz

wiem że powinnam pójśc do lekarza tylko zanim porobie wszystkie badania to minie sporo czasu a juz bym chciała coś wiedzieć chociaz mniej wiecej ale widze prawie zero zainteresowania.

Gość nius
sprawdź sobie hormony, tarczycę do tego morfologia i mocz.

Gość nius
piszesz że zero zainteresowania. ale jak mamy pomóc? nie wiadomo co ci jest. Nawet jeśli ktoś miał podobnie to nie znaczy że u ciebie jest taka sama przyczyna. Zrób sobie badania, które napisałam to będzie już poczatek.

TAK SĄDZĘ ZE COS Z TEGO CO NAPISAŁAŚ SZWANKUJE .GDYBYM BYŁA UBEZPIECZONA ZDROWOTNIE TO JUZ BYM TERAZ SIEDZIAŁA W POCZEKALNI U LEKARZA ALE NIE JESTEM I KURCZE SIEDZĘ I TU PISZĘ BO Z KASKA KIEPSKO OBECNIE.

Gość nius
a czemu się nie zarejestrujesz w PUP? nie masz żadnej opcji na ubezpieczenie?

Gość nius
wyłącz Caps Locka bo w internecie oznacza on krzyk. :)

NO WIEM ŻE MASZ RACJE,CO MI KTOŚ MOZE POMÓC.NAJLEPIEJ BADANIA ZROBIĆ I BĘDĘ WSZYSTKO WIEDZIAŁA.

Skomplikowana obecnie sprawa z moim ubezpieczeniem.Jedna osoba z rodziny musi sobie uporządkować coś tam a potem ja będę mogła starac sie o ubezpieczenie.

Gość nius
nie rozumiem co ma jedno do drugiego ale grunt że doszłaś do prawidłowych wniosków. musisz zacząć od badań żeby ustalić w czym tkwi problem.

Gość nius
nie rozumiem co ma jedno do drugiego ale grunt że doszłaś do prawidłowych wniosków. musisz zacząć od badań żeby ustalić w czym tkwi problem.

A no ma .chodzi o ziemie i takie tam krusy .Mieszkam w gospodarstwie gdzie właściciel ma jeszcze nie uporządkowane sprawy papierkowe .dopiero jest w trakcie załatwiania.Oj to skomplikowane.

Gość nius
rozumiem. a PUP nie wchodzi w grę?

Obecnie nie,próbowałam i na razie czekam .Ciekawe ile moga kosztować badania moczu hormonów.Nie orientujesz sie?