michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 Czego to moga być objawy? -nudnosci -gorszy apetyt -szybka przemiana materii przez co chudniecie -ból kości kość ,krzyżowa miednice -wyraźny spadek energi -senność mimo przespanej nocy oraz snu w ciagu dnia -bardzo łagodne miesiaczki ,przedłużające się -plamienia przed @ -osłabione włosy,łamiące się -twarz zmieniona ,cera blada,ziemista,cienie pod oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Maj 18, 2012 tarczyca moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 zapomniałam dopisać czeste oddawanie moczu do tych objawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Maj 18, 2012 a to nie wiem,moze nerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgsfdvx Napisano Maj 18, 2012 no raczej nie o ciazy jak okres masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moze to nerki 0 Napisano Maj 18, 2012 jakies zatrucie organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 nie w ciąży na pewno nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 wiem że powinnam pójśc do lekarza tylko zanim porobie wszystkie badania to minie sporo czasu a juz bym chciała coś wiedzieć chociaz mniej wiecej ale widze prawie zero zainteresowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tak robiłam 0 Napisano Maj 18, 2012 zbadaj hormony moze masz za niski któryś hormon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 NIKT ZUPEŁNIE NIE MIAŁ PODOBNIE BY MI COS DORADZIC CO TO ZA CHOLERSTWO MNIE DOPADŁO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 sprawdź sobie hormony, tarczycę do tego morfologia i mocz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 piszesz że zero zainteresowania. ale jak mamy pomóc? nie wiadomo co ci jest. Nawet jeśli ktoś miał podobnie to nie znaczy że u ciebie jest taka sama przyczyna. Zrób sobie badania, które napisałam to będzie już poczatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 TAK SĄDZĘ ZE COS Z TEGO CO NAPISAŁAŚ SZWANKUJE .GDYBYM BYŁA UBEZPIECZONA ZDROWOTNIE TO JUZ BYM TERAZ SIEDZIAŁA W POCZEKALNI U LEKARZA ALE NIE JESTEM I KURCZE SIEDZĘ I TU PISZĘ BO Z KASKA KIEPSKO OBECNIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 a czemu się nie zarejestrujesz w PUP? nie masz żadnej opcji na ubezpieczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 wyłącz Caps Locka bo w internecie oznacza on krzyk. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 NO WIEM ŻE MASZ RACJE,CO MI KTOŚ MOZE POMÓC.NAJLEPIEJ BADANIA ZROBIĆ I BĘDĘ WSZYSTKO WIEDZIAŁA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 HEHE NIE ZAUWAŻYŁAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 Skomplikowana obecnie sprawa z moim ubezpieczeniem.Jedna osoba z rodziny musi sobie uporządkować coś tam a potem ja będę mogła starac sie o ubezpieczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 nie rozumiem co ma jedno do drugiego ale grunt że doszłaś do prawidłowych wniosków. musisz zacząć od badań żeby ustalić w czym tkwi problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 nie rozumiem co ma jedno do drugiego ale grunt że doszłaś do prawidłowych wniosków. musisz zacząć od badań żeby ustalić w czym tkwi problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 A no ma .chodzi o ziemie i takie tam krusy .Mieszkam w gospodarstwie gdzie właściciel ma jeszcze nie uporządkowane sprawy papierkowe .dopiero jest w trakcie załatwiania.Oj to skomplikowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nius Napisano Maj 18, 2012 rozumiem. a PUP nie wchodzi w grę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 Obecnie nie,próbowałam i na razie czekam .Ciekawe ile moga kosztować badania moczu hormonów.Nie orientujesz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinaes6 0 Napisano Maj 18, 2012 znalazłam cennik w necie ,kurcze drogie to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach