Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaałaamaanaa25

Zioła o. Sroki nr 3 a PCO.

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam stwierdzone pco i do tego prawdopodobnie brak owulacji i mam takie pytanie do was czy przy pco też można pić zioła o. sroki nr 3? Pomogły komuś zajść w ciąże mając pco? My z mężem staramy się już prawie rok i się nie udaje już tracę nadzieje:(

Poszukaj w necie ale jesli sie nie myle Sa specjalne ziola albo Sroki albo Klimuszki na pco.

Mieszanka 2 -Ojca Klimuszki przy PCO po 50gr: Kwiat jasnoty białej Liść mącznicy Liść rozmarynu Liść pokrzywy Ziele rdestu ptasiego Ziele drapacza Ziele przywrotnika Kwiat kasztanowca Korzeń mniszka Owoc róży Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem .

KOCHANA nie wiem bo ja nie wiem czy one sa na pco tez. 3 jest na owulacje wiec teaoretycznie przy pco mozna pic. Ale sprawdz prosze w necie infos na ten temat.

Właśnie ja jednym forum czytałam że dziewczyna kilka lat już miała pco i w pierwszym cyklu picia ziół o. sroki zaszła w ciąże.

mozna je zaczac pic kazdego dnia cyklu czy koniecznie od 1?

ja jestem teraz w 2, a tez chcialabym zamówic.. nastepna miesiaczke kiedy dostane trudno powiedzieć.. fak.

Wejdz na ciezarny , tam jest watek o ziolach. Pij je przed polorzeniem sie spac.

Gość opozdek
witam ja pije ziola o.sroki nr 3 juz 35 dzien, nie widze zadnej narazie poprawy, okres mi sie spoznia wiec narazie cyklu nie uregulowaly, robilam test ale wynik niestety wyszedl negatywny,,,