Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artystka z przedmieiscia

moj brat jest znanym politykiem,a w towarzystwie zachowuje sie jak swinia (

Polecane posty

dosłownie,udaje chrumkającą świnie,jak sobie więcej wypije na bankiecie,a tam ludzie z delegacji zagranicznych ,wstyd mi nieraz za niego!Ze mnie sie smieje,ze biedna artystka,bez kasy,ale przynajmniej zachowuje"twarz".Ludzie sie z niego pozniej śmieją ,a on ma to gdzies.Jakby zasady savoir vivre jego nie dotyczyły!Brak mu szacunku do kobiet,jak widzi jakieś ładne laski,nie kryje ,ze mu sie podobaja,jakies głupie komentarze.Nieraz to nie wypada po prostu.Ma swoja kobiete, w towarzystwie sie miziają,ludzie nie mogą na to patrzeć.Rozpieszczany był przez matkę.Teraz wyszło wychowanie!Za wszystko chwalony,bo tylko onz rodziny"znany" w tv,odnosi sukcesy.My w jego cieniu.Jednak jak sie odnosi do ludzi,do kobiet,tego mamusia juz nie widzi!Udawanie chrumkającej swini w towarzystwie ludzi z delegacji zagranicznych to szczyt.Politycy to swinie,nieraz jak widac dosłownie!Ma kasy jak lodu.Ciagle niedowartosciowany,jak cos ugotuje ,a go nie pochwalisz,to przezywa,ze nikt go nie chwali,no k....jasna bez przesady,nauczył sie ,ze w polityce miał pełno fałszywych klakierow,co mu doope lizał,a w rodzinie tez by tak chciał.Jednak ja nie zamierzam sie mu podlizywac.!!Tym bardziej,ze rodzice go tak ubostwiaja!niedługo pomnik mu za zycia postawia.No a i mi i mojej siostrze nie,b jestesmy nieznnane"nie odnosimy" sukcesow.

poprzedni wpis do podszyw! nie jest az tak znany Jak Janusz Korwin MIkke:) Korwin na pewno sie tak nie zachowuje:)

Gość artystka z przedmiescia
o zalogowałam sie nie ma juz podszywywo prawa byc:)

Gość pośród wielu ta jedna
jeśli to nie provo to cóż, wszędzie są buraki i źle wychowani ludzie, życie da mu lekcję pokory, to kwestia czasu

Gość AleksanderMaly
Z twojego opisu widac,ze twoim bratem jest Adam Hofman

Gość Pytajniiik
daj pierwsza litere nazwiska;)

po co nie jest głupia pytajniku!nie chodzi mi o upoblicznianie danych mojej rodziny,chcialam tylko przedstawic sytuacje, w jakiej jestem bo rodzicie sa najbardziej dumni z osoby,ktora udaje swinie w towarzystwie!!

Gość d3wewdef
\smutna historia wspołcxzuje brata

Gość gość
hhahhah