Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinka2005

Zdrada odkryta w sms? Co robić?

Polecane posty

Gość olinka2005

Hej potrzebuję rady, nie mam do kogo się zwrócić. Poznałam chłopaka z którym spotykam się nie długo, ale znajomość jest bardzo intensywna. W zasadzie spędzamy każdą wolną chwilę razem. Nocujemy u siebie a nawet połączyła nas wspólna pasja. Pewnego razu kiedy poszedł do pracy zostawił w domu telefon. Ciągle dzwoniło w nim jakieś przypomnienie i nie mam zwyczaju ruszać czyjegoś telefonu, ale nie wytrzymałam i chciałam je wyłączyć. Nie wiem co mnie napadło ale kliknęłam w pole sms i to co zobaczyłam przeszło moje najgorsze wyobrażenia. Wymienił z jakąś kobietą kilka zdjęć swojego ciała, ona wysłała mu swoje. Był to jakby sex przez smsy, pisali jak bardzo się pragną. Podejrzewam, że ta znajomość nie wykracza poza to co przeczytałam, ale dla mnie to też jest zdrada. No i teraz nie wiem co robic bo z jednej strony mam ochotę zrobić mu awanturę, wystawić rzeczy za drzwi a z drugiej strony czuje się winna że naruszyłam jego prywatność. Jak to rozegrać w najlepszy sposób? Czekać na inne, ewidentne dowody, rozmawiac czy zerwac znajomość? Pomocy

z jaką datą są te wiadomości? Może zostawił przez sentyment?

Nie powinnaś grzebać w czyimś tel.- ale stało się. A na jakie dowody chcesz czekać? Aż przyjdzie i pannę Ci przedstawi, albo złapiesz ich razem pod Waszym prysznicem? Masz czarno na białym. I widać, że takie wielkie pragnienie i wspólne pasje nie wystarczą. Dobrze, że wychodzi to na początku znajomości.

Nie wiem co mnie napadło ale kliknęłam w pole sms" tak ci się palec omsknął ? ;) a poza tym daje 0/10 za to prowo

Gość olinka2005
Smsy są z dnia kiedy nocował u siebie w domu, by trochę "popracować". Byliśmy już razem.

Gość cytryny , ocet , soda
początek zwiazku a on juz u ciebie pomieszkuje? faceci nie szanuja kobiet które daja wszystko od razu zabierasz się za związek od konca to na co liczysz?

Gość Niihhhjhihh
Za szmaty tego pragnacego innej kobiety i za drzwi ;)

Gość olinka2005
Wiem, że źle zrobiłam, dlatego pytam co robić.

Gość cytryny , ocet , soda
chesz takiego faceta który od samego początku ma cię w dupie? ja bym upokorzyła go , wysmiała i zerwala kontakt po co mi taki zakłamany frajer ? do czego ?

Gość ciocia rada nie rada
udzieli ci rady zrób to na co masz ochotę nie umartwiaj się

Gość ludzie wy jestescie
chorzy!!!ona zobaczyla przypadkiem ze facet ja zdradza a wy ze naruszyla tajemnice korespondencji ahhaha.jak sie jest w wzwiazku tajemnicy korespondencji nie ma!!jak wy sobie to wypobrazacie ze jak np dzowni telefon to nie mozecie odebrac bo to jego tel????to jest chore!dzieki wlasnie temu dziewczyno wiesz ze ciebie w chuja robi!!!!albo jestes tak glupia albo nie wiem,najlepiej powiedz mu ze ok wszytsko a ty go przepros ze zobaczylas jego smski z inna.porazka!

Gość sajdhask
Współczuję Ci autorko :( Ja też to przeszłam i przymykałam oczy najpierw na to że w czasie gdy się już znaliśmy on jeszcze "pałał" sentymentem do innej, potem na pierwszą zdradę... za drugą dostał w twarz i epitet śmiecia oraz status singla ode mnie. I taki szczegół, że zawsze nadmiernie wrażliwy na punkcie swojej "prywatności". Że on sobie to bardzo ceni. Jasne, wiadomo po co. Wiej i się za siebie nie obracaj, bo tylko inaczej tylko na tym stracisz.

Gość frida.
nie mawrtw sie tym co on pomysli. Wazna jestes Ty. A ktos Tobie rogi chce przyprawic. I wydawac by sie moglo, ze to przez smsy, ze to nie jest wlasciwa zdrada. Ale kochana. to kwestia czasu. Ma sklonnosci dupek! Ja bym wystawila za drzwi wszystkie rzeczy i uciela znajomosc kategorycznie. Nikt nie ma prawa ze mna pogrywac.

Gość jlskl
ja bym zapytala go czy ma ochote na seks przez smsy..