Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam ;)

kiedy facetom staje?

Polecane posty

Gość czyli dziewczynka i chłopak?
a gdzie do tyłu:P

Gość kiedy facetom...to nie wiem
ale mam nadzieję że On reaguje tylko tak na mnie powiedział mi to kiedyś...:):):)

Gość ogon_w_górę
Staje mi nad ranem, budzę się na ogół ze sztywnym penisem, czasem w ciągu dnia bez powodu, a czasem na widok ładnych, cycatych i dupiastych kobiet...

Gość gość
Zaznaczam to dotyczy kobiet o ile są na tym forum .Niektóre z was piszę że penis ma stawać waszemu facetowi tylko na wasz widok . Dla nas facetów jest to nie wykonalne , gdyż każdemu zdrowemu facetowi stanie gdy zobaczy dziewczynę nago , club skąpo ubraną i widać piersi lub łono . Nic nie poradzimy na to i nie musi to być żona , narzeczona , kochanka , po prostu świeżo spotkana dziewczyna , przechodząca obok mnie. Większość z nas ogląda się za dziewczyną zgrabną ładną w jego pojęciu , co nie znaczy że swoja dziewczyna ma się czuć obrażona , niema to nic wspólnego , każdy facet tak ma co nie znaczy że zaraz chce ją podrywać , absolutnie nie. Musicie z tym się liczyć i ne obrażać się na nas .

Gość gość
A golf czarny on pochlania dzwieki wtedy nie staje bo nie ma otworu na glowe

Gość gość
kiedyś zadałem sobie trud na ulicy podyktowany obejrzanym filmikiem , i zapytać się dziewczynie czy zgodzi się na sex zemną . Stanąłem na jednej z *****iwszych ulic dużego miasta i pytam przechodzącej dziewczynie idącej oczywiście sama tak na oko 18-25 lat czy zgodzi się na sex z moim udziałem . Postanowiłem zapytać 10 dziewczyn . zgodziły się 4 dziewczyny , od 2 dostałem w twarz a 4 grzecznie lecz stanowczo odmówiły . Wszystkie 4 które zaakceptowały by pójść były przed okresem i miały dni nie płodne tak mówiły i miały ogromny apetyt na sex a ja im przypadłem do gustu , były pannami lecz każda miała chłopaka .