Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidor koktajlowy

moj maz powiedzial mi....

Polecane posty

Gość pomidor koktajlowy

...ze kazdy z jego kumpli ktory mnie poznal to ma na mnie ochote,ze kazdemu sie podobam i mowili mu o tym.Ze nie doslownie,ale wie o co chodzi.Jestesmy otwartym malzenstwem,mowimy jasno o swoich potrzebach i fantazjach i on stwierdzil ze podnieca go to,ze jego kumple z checia by mnie przelecieli.Ale mnie to dowartosciowalo....:-)

Gość Poznaniaaak
Lepiej uważaj na swoje zaplecze hehe

Gość kora82
Mi nawet faceci tego nie musza mówić. Widze ich lubieżny świdrujący wzrok na mojej osobie i mam tego dość. Czuje sie jak kawalek mięsa i na bank mnie to nie dowarosciowuje. Bo pomimo wygladu mam jeszcze cos w glowie i wiecznie musze to wszytkim na okolo udowadniać

Gość pomidor koktajlowy
kilka dni temu byl u nas jego kolega,,wypilismy troche i temat zszedl na sex,zarty,smiechy czasem powaznie.Atmosfera zaczela robic sie goraca.Ale zadzwonila do niego jego dziewczyna i musial juz wracac.jak poszedl to maz mi powiedzial ze jak by tamten jeszcze zostal to mogloby sie cos wydazyc i on malymi kroczkami dazyl do tego.Ach...

Gość pomidor koktajlowy
i ze ten tez mu kiedys wyznal ze podobam mu sie i wyrazil chec na mnie. Kora,nie bulwersuj sie tak.

Gość Poznaniaaak
O tym własnie mówie, a jak facet Twoj tak drąży temat to znaczy, że chyba ma ochote na eksperyment :)

Gość pomidor koktajlowy
poznaniakkk mamy juz za soba taki jeden eksperyment,i wlasnia maz chce to powtorzyc,mowil mi to...ale ja sama niewiem

Gość pomidor koktajlowy
to nie bajki,wczoraj maz mi to powiedzial...co prawda bylismy juz po kilku piwach wiec sie zebral na odwage

Gość Poznaniaaak
To chociaż atrakcje masz :)

Gość pomidor koktajlowy
Dzisiaj kumple wpadają do mnie bo wpadłam na fajny pomysł, mąż idzie do pracy a ja dam się pożądnie wyruchhać kumplom i na dwa baty i wszystko nagramy i wtedy puszeczę to mężowi jak wróci. Napewno będzie zachwycony ! :-) Idę szorować dupsko :-)

Gość pomidor koktajlowy
haha... dobry podszyw:-D

To chyba warto zostać dobrym kumplem twojego meza . Dasz mi numer do niego zadzwonie i powiem hej kolego jak masz na imię on powie tak ja powiem tak no i skoro już się znamy to może przerucham twoja żonę:-):-):-).

Gość iftyrtt
mysle ze jak bys sie z nim zaprzyjaznil i potem wypalil taki tekst,to rozwazylby to calkiem powaznie.Ale musielibyscie byc po kilku piwsch,wtedy takue rozmowy latwiej wchodza

dobrze, że się dowartościowałaś, ale aż mąz musiał Ci to mówić? :-) ja zawsze to widzę, bo faceci to takie istotki, że z nich jak z otwartej ksiązki :-P to też się pochwaliłam heh :-P

Gość pomidor koktajlowy
Chciałaby żeby przelecieli mnie czarnoskórzy chłopcy z plutonu egzekucyjnego. Twarde, wielkie kootasy umięśnione bary. To co lubię. A w tle mój mąż patrzący z oddali :)