Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innii

Dla chłopca na chrzciny!

Polecane posty

Gość innii

Co kupić chłopcu na chrzciny?? No bo dziewczynce to łańcuszek złoty można, a chłopcu też?? Może macie inne pomysły??

Kasa. Jeżeli jesteś matką chrzestną to jakieś 1500-200 tys złotych. Jeżeli bliską rodziną 1000-1500 zł. Jeżeli dalszą 800-1000 zł. Jeżeli przyjaciółmi 500-1000 zł. Jeżeli znajomymi 300-500 zł.

są piękne łancuszki dla chlopakow,nie zgadzam sie zeby dac kasę,bo to żadna pamiątka...

Gość ++Iga++
Chyba żartujesz, że dają tyle kasy, to na śluby tyle się daje! Myślałam, że 500zł max

Gość ++Iga++
a co myślisz o sumach, które wymieniła Rudowłosa Marketta??

Gość ++Iga++
no to dobrze że nie tylko jest to moje odczucie, czyli łańcuszek dla chłopca to też dobry prezent?

jasne,niedawno kupowałam prezent ale akurat dla chrześniaczki.PAni pokazała mi medaliki dla chlopakow i dziewczyn,naprawde fajne i na zawsze...http://prezentynachrzest.com/swarovski_pozlacane_buciki_prezent_dla_chlopca_grawerowanie,p,3077.html -takie cos tez kupilam ,kupilam tez karuzele do łóżeczka ,dalam na wspole z chrzesnym do koperty troche kasy i juz

Gość ++Iga++
o to fajnie dzięki, nie jestem chrzestną, ale nie chciałam z byle czym wyskoczyć;)