Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsgfdgfdgdg

Mój facet nie nadaje się do życia

Polecane posty

Gość fdsgfdgfdgdg

Dba tylko o to by miec błyskotki, laptopa, pada, srada,tableta,iphona, markowy zegarek i koszule, nawet nie potrafi jej sam porzadnie doprasowac jak nalezy. Nie ma podejscia do zwierzat, mojego psa szczuje, drażni i denerwuje, to tylko pies ale nawet przy nim nie wykazuje w żaden sposób empatii i podejscia "pedagogicznego" :) Ciągle sprawia mi przykrośc, ciagle przez niego płacze, obraża mnie. Rzuca przedmiotami wyrazajac zlosc, ciastkami, bulkami czym popadnie, wali drzwiami wykrzykuje i rzuca "mięsem". Ja go zlewam i wtedy przemysli przychodzi przeprasza. Chciałabym czuc przy facecie ze chce z nim zalożyc rodzine i uszczesliwic go, przy nim tego nie czuje. On zniecheca mnie do życia do zakladania rodziny, odechciewa mi sie wszystkiego, to takie duże dziecko. w głowie mu tylko kasa, koledzy, mecze w tv. Zasugerowalam mu ostatnio, że moglby mnie czasem gdzies zabrac bo wiecznie jest wszystko z mojej inicjatywy a on na to "chyba ci sie w głowce poprzewracało" :( osłabia mnie kocham go nadal mimo wszystko, jednak czy niechec do planowania rodziny z tym facetem moze byc powodem do rozstania? teraz jeszcze jestem mloda ale za pare lat moge plakac ze nie zalozylam rodziny z kims odpowiedzialnym

Gość miła od dziś
matko święta, jak jesteś młoda to posłuchaj rady starszej koleżanki, zostaw go i układaj życie z kimś innym, nad czym tu się w ogóle zastanawiać, twoja miłość szybko się skończy mając przy boku tego bezdusznego ignoranta

Gość a Ty szczerą miłością go
kochasz.....takie bajery to My a nie nam:D

Gość kijgfaigf
uciekaj dziewczyno, zostaw sentymenty. Co to za milosc? Za co ty go kochasz, jak twierdzisz?

Gość a Ty szczerą miłością go
miła od dziś tam nie ma żadnej miłości

Gość fdsgfdgfdgdg
ma pieniadze bo mamy wspolna firme, ale co z tego, on... np. jak idziemy do opery to on sie glupkowato smieje przez caly czas, ja sie wzrusze czyms bo tancerz przepieknie tanczy na scenie, lub ktos pieknie gra a on sie idiotycznie smieje, nie moge z nim pogadac na powazne tematy on nie ma wlasnego zdania, nie potrafi nic zrobic przy aucie olej do jego auta i plyn chlodniczyja dolewam!nawet nie pojedzie autem do mechanika bo woli wydac na zabawki, on wydaje 600zł miesiecznie na sama kawe!!!nic nie oszczedza wszystko out! zostawie go chyba, uczucie wygasnie i jakos sobie poradze

Gość tytyjh
ile macie lat? z jakiej branzy firma?

po podejściu do zwierząt najlepiej widać jaki jest człowiek jeśli on szczuje psa i sie nad nim znęca to lepiej uciekaj od tego tyrana :/ najlepiej poszczuj go psem, niech go ugryzie w doope, żeby się nauczył szacunku i respectu przed zwierzętami

Gość fdsgfdgfdgdg
nie ma milosci to jakim cudem bylam z nim 6 lat? teraz jestem dorosla i inaczej patrze na zycie niz te 6 lat temu, ale u niego nic si enie zmienilo uwazacie ze bylam z nim dla kasy?? bo napisalam ze go stac na wiele, mnie też! zarabiamy tyle samo, tu o pieniadze nie chodzi ale fakt jak je wydaje mowi o nim wiele

ale jakie uczucie? co ty w nim kochasz? przeczytaj co napisałaś i wyobraź sobie, że to inna dziewczyna pisze o swoim facecie co byś jej doradziła?

Gość powiem i ja.....
moje zdanie jest takie że marnujesz swoje najlepsze lata u boku faceta który jest zwykłym egoistą i da tylko o siebie i swoje potrzeby ...facet Cię obraża sprawia przykrości i ma w dupie Twoje potrzeby na prawdę można kochać kogoś takiego ?....a za co ? zrobisz jak będziesz uważała ale obyś za parę lat nie płakała

Gość fdsgfdgfdgdg
boje sie ze on juz nie dojrzeje, mamy po 25 lat, ale jego poglad na zycie jest ... zwyczajnie z czapy wyciagniety, zupelnie nieżyciowy facet, kiedys byl inny...

Gość powiem i ja.....
miało być oczywiście dba :)

Gość pracownica kretyna
Ten facet nie dorósł do roli męża i ojca, nadal jest chłopcem z zabawkami. I nie wiadomo kiedy dorośnie, może nigdy, a może kiedy skończy się kasa... Decyzję musisz podjąć sama ale nie myśl na razie o zakładaniu rodziny z kimś takim.

Gość fdsgfdgfdgdg
zakochalam sie w nim jak bym normalny,mial realne lany a teraz... co to za stwór, nie wiem...tak cholernie ciezko pracowalismy na wszystko ze teraz trudno jest wszystko pizdnac o ziemie i odejsc, sorry za wyrazenie, ale znowu byc z kims tylko dla tego zaczne od nowa i juz :( wiem ze to najlepsze lata mojego życia, dlatego czuje ze cos musze zadzialac

Gość prosto_z_mostu
a na kogo jest firma? pewnie puści cię z torbami...

Gość tylko kalkulator miłości
prawdę powie,kto nie wierzy na własnej dupie się dowie a sprawdzałaś na kalkulatorze miłości love session i links 2,nie wierzysz pewnie,w takie rzeczy,ale one naprawdę wiele mówią,czy ludzie są dla siebie stworzeni czy nie

Gość już wszystko wiem
Facet weźmie kredyt na ciebie i puści cię z torbami.

Gość fdsgfdgfdgdg
przeciez ja nie jestem jakąś idiotka by brac na kogokolwiek kredyt, firma jest wspólna, nikt mnie z torbami puscic nie moze

Gość kremooweczka
Rozumiem, że jesteś z nim, bo czekasz aż cudownie z powrotem będzie czuły i kochany jak kiedyś? Wiesz jak to brzmi?

Gość króólowa noocyy
czytałam Twój pierwszy post i zastanawiałam się dlaczego z nim jesteś , jak sobie wyobrażasz dalsze wspólne życie? może , że po ślubie się zmieni??? dziewczyno, daj sobie z nim spokój i wiej póki czas, bo jeśli teraz myślisz o nim tak jak napisałaś, to uwierz, marne szanse są , zeby było lepiej jesteś młoda, nie masz dzieci, to że macie wspólną firmę nie znaczy, że musicie ze sobą być stosunek do zwierząt też dużo mówi o człowieku i nie kochaj go więcej, bo nie masz za co, wspomnienia to za mało...

Gość bida piszczy
autorko,bylam z podobnym gosciem przez jakis czas trzymalam sie go bo mial kase i byl zaradny zyciowo ale ejgo durnowate zachowanie sprawilo ze nie umialam go kochac.rzucilam go i jestem szczesliwa