Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonpex_karite

jak zrobic zeby starczyło mi do wyplaty ?

Polecane posty

Gość sonpex_karite

Przegieliśmy w tym mies z wydatkami... dokładniej baaardzo przekroczyliśmy górną granice. Na życie zostało mi 300 zł do 5go co jakoś mnie nie przeraża ( dam radę , tak myślę), ale na koncie nie starczyło nam na pełną rate kredytu za mieszkanie i jest 650 zł na minusie. Stąd moje pytanie w jaki sposób mogę wykombinowac dodatkowe pieniądze ? Nie chciałabym ich pożyczać czy to od rodziny czy z banku ale np wymyśliłam ze część pozyskam z rzeczy na remont a dokładniej mamy remontowany dom troche kupilismy produktów za dużo , część bedzie potzrebna dopieor za trochę czasu a mam możliwośc bezterminowego zwrotu niewykorzystanych materiałów. to może uzbieram z 200 zł dalej poszukam coś na allegro ( ale nie licze na zbyt wiele..)Czy sa macie jakieś pomysły na pozyskanie dodatkowej gotówki ?? Normalnie szukałabym też coś w stylu sprzątanie mieszkań itp ale mam zagrożoną ciąże i jestem na zwolnieniu, więc odpada...

Gość bhamber
Posprzedawaj rzeczy na allegro. Ja mam zasadę -> jeśli nie używałem czegoś przez ostatni rok tzn, że mi się już nie przyda.

Gość Mi sie ostatnio ludzie zaczeli
no co ty, na Allergro nie da sie sprzedac nawet za 20% wartosci

Gość sonpex_karite
Tez wydaje mi się że z allegro dużego zarobku nie będzie.. ale nic nie przychodzi mi do głowy... co jeszcze ?

Gość sonpex_karite
brak mi pomysłów :(

Gość może sprzedaj jakąś biżuterię
jak masz

Gość Tez mam ten problem ale
jest tragedia. Owszem, mozna sprzedac na Allegro, ale nie oplaca sie poswiecac czasu na zdjecia, wystawienie aukcji, chodzenie na poczte - ludzie chca wszystko kupic jak najtaniej i albo nie schodzi, albo schodzi za 5-20% wartosci. Do tego trzeba odpowiadac na glupie czasem pytania kupujacych. Jesli chodzi o probe dorobienia, to samo, ostatnio ludzie ciagle chca ode mnie wyludzic pdrojekty za darmo. Nie mam juz sil, rece, opadaja

Gość dlaczego dlaczego
Na allegro nie, ale na stronie z ogłoszeniami ze swojego miasta jak najbardziej. Porób zdjęcia i powstawiaj, może trochę rzeczy pójdzie. Na pewno szybciej niż na allegro.

Gość już wszystko wiem
pozostaje provident.

Gość Tez mam ten problem ale
No u mnie na Gumtree jeszcze gorzej niz na Allegro, jest jakas inna strona? Tablica?

dlatego ja pracuję dodatkowo-ale biorę tylko takie prace, które sprawiają mi przyjemność. np. siedze w domu i moge pracować popijając piwo;) nie, żeby mojej wypłaty było mało, po prostu wole mieć węcej pieniędzy.

Gość może sprzedaj jakąś biżuterię
.

nie powiem prace mam zazwyczaj manualne, ale facetów nie obsługuje, choć pieniądze podobne;)

Gość sonpex_karite
no to sprzedaż internetowa to jedno rozwiązanie problemu .. a czy macie jeszcze jakieś pomysły ?

Gość Twoja głupota poraża
kciukiem jakoś nie widać po Tobie zadnych pięniędzy,ani tych malych a juz napewno nie duzych-wyglądasz jak stary,zaniedbany kocmoluch.

Gość sonpex_karite
?/

Gość sonpex_karite
podnosze