Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość branja brink

ODZYSKALAM ROBOTE, ZYCIE JEST PIEKNE, KOCHAM SWIAT I LUDZI!

Polecane posty

Gość branja brink

wczoraj po 9miesiacach moja podopieczna znalazla sobie nowa opiekunke...nie wyjasnila mi nic.bylam zalaamana,caly dzien wylam. a dzis o 6 rano telefon, zebym wracala bo tamta sie nie nadaje! jestem happy g

Gość branja brink
zukalam pracy pol roku..jakiejkolwiek a jestem magistrem fil.polskiej.i mam dziecko na utrzymaniu. postepuje bez ambicji, powinnam sie uniesc honorem i powiwedziec pocaluj mnie w d**e, zwlaszcza ze podopieczna jest chora na Alzheimeta, i schizofrenie, zlosliwa, poniza mnie, wyzywa, czasem uderzy.ale ja potrzebuje pieniedzy i nie mam wyjscia, stad moja radosc ze dalej mam te robote.

Gość branja brink
zle zrobilam wg was weracajac na 'stare smieci"?

Gość fwrfwe
jeśli potrzebujesz pracy to wracaj. Ale koniecznie zażądaj podwyżki i lepszych warunków pracy. Jeśli inni sobie nie radzili to powinnni Cię docenić bardziej

Gość branja brink
hahaha podwyzki:) ona dzisiaj mnie prosila zebym jej choc zlotowke opuscila...powiedzialam ze pomysle,. ale nie oplaca mi sie to w zaden sposob.a o poprawie warunkow nie ma mowy, choroba sie posuwa, coraz wiecej atakow i agresji.ale nic to, dam rade, grunt ze zarabiam.

Gość jesli chce sie pracowac
to mozna byle gdzie,obojetnie czy w biurze czy na smieciarce,wiec dobrze zrobilas ze wrocilas,chociaz nie masz lekko. widac ze jestes odpowiedzialna.

Gość branja brink
daje soba poniewierac, wiem, ale wole pracowac te 3 godziny dziennie i miec dniowke 50zl, niz pracowac za 1200zl i prfzez 8 godz nie widziec swego dziecka....