Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby idźcie się leczyyyyyyyć

KOBIETY CZEMU WY TAKIE JESTEŚCIE WYTŁUMACZCIE MI TO!

Polecane posty

Kiedy kogoś zostawiacie, to jak się za wami ugania, to wielki upierdliwy, nie chce sie od was odwalic i nie pozwala wam o sobie zapomniec. a jak sie taki nie bedzie zachowywal jak idiota, tylko sobie odpusci, to nagle pierd***licie, ze jemu nie zalezalo bo nawet nie walczy. no czy wy jestescie do konca takie tepe i glupie? ciagle na przekro, ciagle sie wam cos nie podoba. porabane jestescie, a potem jeszcze sie same zaczynacie odzywac i zakladacie tematy na kafeterii. nie, zadna mnie nie zostawila, tylko tak zauwazylem u znajomych, ze ich byle tak sie zachowuja. zawsze musza sie przyczepic, idiotki do czegos. czemu wy takie porabane jestescie?

Gość mnkfdk25
To wy jesteście dziwni. Najpierw sami zwracacie nam d*&%$. Póxniej nagle przestajecie sie interesowac o odzywac. Pozniej znowu ciagle wypisujecie. Faceci sa debilami!

Gość
Sami to robicie a na nas zwalacie wszystkie krzywdy i nie zadowolenia

jasne, tu was boli. jesli wam sie cos w zwiazku nie podoba i chcecie zakonczyc, a facet zachowuje sie jak facet i daje wam swiety spokoj i zyczy dobrze, to wy oczywiscie macie jeszcze o to pretensje. wiedzialem, ze sie zaraz baby zleca i beda psioczyc. nauczucie sie jednego - jak macie dosc, to DOŚĆ i idźcie sobie w swoja strone. bez gowniarstwa.

Gość
taaak moze według ciebie Ile lat masz ?

jak widac nie umiecie czytac ze zrozumieniem. tutaj mowa nie o zwiazku, tylko o to, zeby sie po rozstaniu jakos z klasa zachowac. i nie widzicie, o czym jerst temat, bo oczywiscie czytanie ze zrozumieniem dla was jest za trudne. to przytocze jeszcze raz swoje wlasne slowa z obserwacji: "Kiedy kogoś zostawiacie, to jak się za wami ugania, to wielki upierdliwy, nie chce sie od was odwalic i nie pozwala wam o sobie zapomniec. a jak sie taki nie bedzie zachowywal jak idiota, tylko sobie odpusci, to nagle pierd***licie, ze jemu nie zalezalo bo nawet nie walczy." TO mi wytłumaczcie.

Jakaś Madam - zawsze się pytasz o wiek jak nie masz nic do powiedzenia? To nie są moje osobiste przeżycia, tylko to, co widzę u innych, więc sobie daruj, ja sie tu nie chce kłocić.

Gość
Nie wszytkie są takie jak opisujesz i nie mierz nas wszystkie na jedno kopyto

no to grzecznie i uprzejmie proszę teraz: DLACZEGO? W końcu chyba lepiej zapytac kobiet, bo kobieta kobiete zrozumie, prawda? :)

Gość
Juz pokazałes co jesteś wart Najlepiej ty idź sie leczyc za wczasu Nic dodac nic ująć

To raczej Ty pokazałaś, ile jesteś warta. OSĄDZIŁAŚ MNIE JUŻ TAK SZYBKO? A CO MASZ NAPISANE W STOPCE HIPOKRYTKO??????? I TY MI WCISKASZ KIT, ŻE NIE WSZYSTKIE TAKIE SĄ? Wolne żarty. I oczywiście W DALSZYM CIĄGU NIE MASZ NIC ABSOLUTNIE NIC DO POWIEDZENIA! nic. nic. nic. tylko spławiasz niewygodny temat. kobieta.

Kiedy facet jest sfrustrowany i ma coś do wyrzucenia, to "pokazałeś, ile jesteś wart", ale KOBIOETĘ to trzeba oczywiście wysłuchać i zrozumieć. No nic, poczekam, może zajrzy tutaj jakaś prawdziwa kobieta i pominie złość i rozczarowanie i bedzie potrafila wyczytac to, co ważne i nawet odpowie innym. żegnam was serdecznie:) niczego sie nie dowiedzialem, co zreszta nie jest zaskoczeniem.

Gość mnkfdk25
Właśnie. Jesteście nie zdecydowani. Niektórzy mają 30 na karku , a zachowują się jak gówniarze.

Gość Madam uciekła gdzie pieprz
rośnie. Nawet nie wie, ile błędów popełniła, w tym ortograficznych.

Gość
Osla pało a ty naucz się odzywac do ludzi

Gość ta Madam to faktycznie jest
hipokrytką. i dalej nic na temat nie powiedziała:) smutne to.

Gość
chyba sam o sobie mówisz, bo tylko to potrafisz

Gość wygadana
Witam, podoba mi sie sposób w jaki pisze osoba która założyła ten temat. Duzo w tym emocji złości i rozgoryczenia. Postaram się napisać jak to wygląda z mojego punktu widzenia. Jeśli kobieta mówi że nie chce żeby facet dzwonił, kupował kwiaty albo poszedł po zakupy to oznacza to że tak naprawdę chce żebyś to zrobił. natomiast mezczyzni komunikaty odbierają odwrotnie i stad pojawia się konflikt który nigdy nie zostanie zażegnany, poprostu trzeba trafic na odpowiednią osobę z która się wkońcu nawiąże kontakt i znajdzie wspólny język. Pozdrawiam

Gość no jasne masz rację, ale tutaj
chyba komuś też nie o to chodziło:) wiadomo, że trzeba się porozumieć, ale po roztsaniu jakoś każdy ma do kogoś żal, a jak facet w koncu daje sobie spokoj, to jeszcze gorzej dla niego. @Madam, zmień nick, bo Ci brakuje do MADAME i to sporo. nic nie wnosisz do dyskusji i nie odpowiedziałaś na żaden zarzut temu komuś.

Gość wygadana
jeśli powód rozstania nie jest beznadziejny i kobieta mówi nie dzwoń do mnei w większości chce abyś to zrobił w ciągu 24h. Oto chodziło mi we wczesniejszej wypowiedzi

Gość bo nie potrafią się przyznać
że jeszcze nie dorosły.

Co tu jest do rozumienia? Brak chemii z jednej strony. Często uganiają się za nami faceci, którzy nie są dla nas atrakcyjni (z różnych względów). Olewają nas faceci, którym za bardzo nadskakiwałyśmy. Czy swoją matkę też nazwałbyś tępą i głupią? Jest kobietą, a pytanie zadałeś nam wszystkim :-o

Jeśli kobieta mówi że nie chce żeby facet dzwonił, kupował kwiaty albo poszedł po zakupy to oznacza to że tak naprawdę chce żebyś to zrobił. Hahaha :D Nie zawsze, kochaniutka. Nie zawsze. To faceci są tak konkretni, jak czegoś chcą/nie chcą, to mówią o tym wprost. Ty my, babeczki, dorabiamy ideologię i bardzo często mówiąc "nie" chcemy, by było odwrotnie. Oczywiście zawsze są chlubne wyjątki. Niechlubne też :-o Ale te niechlubne goni się, jak wściekłego psa i jest spokój.

Gość tutka2w1
Ja myślę że jest trochę inaczej i że to zależy głównie od tego jak ludzie dojrzali do związku. Jedni , którym się nie układa, dogadują się, np. no szkoda, nie ułoży nam się, za dużo nas dzieli, szkoda tego ciągnąc. Inni , niedojrzali, po rozstaniu , szukają winnego tego rozstania jak i usprawiedliwienia dla siebie , dlaczego tak się stało. Oczywiście osoba wypowiadająca się nigdy nie jest winna :) Jest to moim zdaniem niedojrzałe podejście, a do tego wszystkiego dochodzi jeszcze natura kobiety, no i faceta też. Kobiety tak mają, że chcą być wszystkim dla faceta, dosłownie, chcą żeby było po ich myśli, wszystko-dosłownie, oczekują ciągłych !!!!! dowodów miłości, ale mądra kobieta, kochająca swojego mężczyzne stara się go słuchać i rozmawiać a przede wszystkim liczyć się ze swoim mężczyzną , innymi słowy szanuje go, a mądry facet stara się nauczyć swojej kobiety i dbać o nią. A wiecie czego najbardziej brak w tych związkach o których mowa przez założyciela tematu? ROZMÓW-szczerych!!! Bez owijania w bawełnę, nasączonych szacunkiem, słuchania i rozumienia. Mam nadzieję że chociaż po części uzyskałeś odpowiedż na twoje zapytanie

Gość pytający dzentelmannn
Ty my, babeczki, dorabiamy ideologię i bardzo często mówiąc "nie" chcemy, by było odwrotnie. To tylko pokazuje ze kobiety to idiotki. Nikt normalny nie powie nie, jesli mysli tak.

Gość ///////////////
Tak czytam i czytam ale wy jesteście popierdoleni DO ROBOTY NIEROBY albo do PSYCHIATRY

Gość pytający dzentelmannn
najmadrzejszy na swiecie Mowie o zyciu, a nie grze