Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noortoon1977

A gdzie są moje aniołki:-):-):-).

Polecane posty

hej magdalenka28 miedzy nami nic nie bylo, to ty mnie olalas ,czego do tej pory nie moge przebolec ,moze dasz mi jeszcze jedna szanse milego dzionka skarbus buzialki.

Gość magdalenka28
Pewnie!! jak tylko macać potrafisz a nie pieścic :(Odczep sie o tej flądry ewki,bo mnie popamietasz.Zobaczysz.Żona wszystkiego się dowie !!

Gość Frank Mineta
Przecież on was durne baby nie maca tylko podnosi sobie ego. W realu nikogo nie wyrwie to chociaż w sieci ma stado starych ryczących krów wpatrzonych w monitor :P

Gość magdalenka28
nie jestem stara!!!Tylko potrzeby są stare !!

Gość Frank Mineta
To znajdź sobie normalnego faceta a nie gadasz z jakimś starym, niedouczonym dziadem, który jest tak paskudny, że jedyne na co może liczyć to zbajerowanie głupich krów w sieci. Kilka aniołków, słoneczek i kwiatuszków i może się pobrandzlować pod jakąś głupią krowę :O

Gość magdalenka28
casanowa sie znalazł a w realu doopa jesteś:D

Gość Frank Mineta
To pieść się dalej 🖐️

Przecież on was durne baby nie maca tylko podnosi sobie ego. W realu nikogo nie wyrwie to chociaż w sieci ma stado starych ryczących krów wpatrzonych w monitor Ojej moje kondolencje :( A ty jak sobie podnosisz ego, o ile wiem sam musisz siedzieć przed monitorem, bo gdybyś nie siedział to byś tu nie pisał. Zazdrość.

Gość Frank Mineta
O co? O stare głupie baby? W wirtualu? No bez jaj. Jest różnica pomiędzy przeglądaniem forum a waleniem gruchy pod idiotki :P

jakie macanie? na pewno nie ze mną! Magdalenka spokojnie bierz Noorthona :-) ja nie konkurencja heh :-)

Frank Mineta skad wiesz? też tak masz? :-P przeze mnie nikt tam sobie ego nie podnosi, najwyżej zaniża :-P a co ja poradze, że tak łatwo bajeruje :-P

Gość do noortooona
ale ty jesteś naiwny