Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makomako

Czy istnieje dieta - cud?

Polecane posty

Gość makomako

Witam. Mam 16 lat, nieapetyczny brzuch i grube uda. Chciałabym się tego pozbyć jak najszybciej się da bez uzyskania efektu jo-jo. Drogie internautki, podzielcie się swoimi dietami i może jakimiś ćwiczeniami dzięki którym uda mi się zdobyć upragnioną sylwetkę i zejść do rozmiaru s/m (teraz mam L) :)

Gość kawy tyle
a potem jo-jo po takiej diecie cud

Gość yaho
jest taka szybka dieta,ale podczas jej stosowania lepiej nie chodzic do szkoly,bo mozna zle sie poczuc,a mianowicie przez tydzien codziennie co 3h jeść jogurt naturalny,lub twarog naturalny albo kefir...ja kiedys stosowalam przed weselem ,do dzis nie wiem jak to mozliwe ale schudlam 7 kg w tydzien,a potem az tak szybko nie wrocila waga

Gość cześćtoja
najlepiej będzie jak zaczniesz się zdrowo odżywiac i wprowadzisz ruch, a nie jakies diety cud. Im zdrowiej się pozbywasz kilogramów tym później trudniej przytyć, a na dietach to można życ od diety do diety. Zacznij od podzielenia posiłków na 5 dziennie i uregulowania ich tak żeby jeśc co 2 -4 godzin. Jedz mniejsze porcje ale częściej. Staraj się nie podjadać między posiłkami. Ogranicz słodkie napoje, słodycze, fast foody. Co do ruchu to każda aktywność jest dobra. najlepsze jest bieganie i pływanie ale nie każdy lubi biegać i pływać więc można chodzić szybko jeździć na rowerze, skakać na skakance. Te ćwiczenia pomogą ci zwalić tłuszcz. Natomiast wygląd ud i brzucha możesz poprawić przez ćwiczenia siłowe na te właśnie partie. Warto też ćwiczyć siłowo całe ciało bo im więcej mięśni tym lepsze spalanie podczas ćwiczeń i codziennych czynności.

Gość Snogii
ZAPRASZAM NA NOWE FORUM DLA KOBIET WWW.RAJKOBIETY.PL JAK STRACIĆ ZBĘDNE KILOGRAMY

Gość te optymln,e
kwasniwewskie, lutz to nie sa dobrymi dietami wcale nie sa zdrowe wrecz przeciwnie

Gość brak sniadań możliwe
jeśli nie przestrzegamy zasad to żadna dieta zdrowa nie będzie ;) a wegetariańska to też taka super przykładowo? wit B12 muszą uzupełniać a i tak mają niedobory i awitaminozy ,wegetarianie często są słabi i grubi, na starość mają chore stawy z braku wartościowego białka :( wszystko to kwestia zdrowego rozsądku i przestrzegania zasad danej diety.

Gość optymalna od lat jest ok
mi jakoś wręcz służy ;) mimo wieku nie mam zmarszczek cellulitu czy obwisłej skóry , jem nie wiele i pożywnie , szybko się uczę i tak od lat ;) tylko gruntem jest przestrzeganie reguł B:T:W i liczenie tego i owego w pożywieniu ;) nie wierzysz patrz poniżej jedna z nas ;) http://www.kobiecepasje.pl/?page_id=1461

Gość waga to też woda hahahaa
cud jak cud , każda dieta niesie za sobą jakieś wyrzeczenia chociażby stałe pory dnia, ograniczenie słodyczy i fast foodów :( nie ma tak ,że można jeść bezkarnie wszystko w dużych ilościach