Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizna

dziwne objawy

Polecane posty

Gość mizna

Mam 18 lat i od ostatniego tygodnia bardzo źle się czuję. Początkowo pojawił się ból w podbrzuszu, oraz reumatyczny ból nóg. Następnie doszedł ból rąk, pleców, zawroty głowy, bóle głowy, silne przeziębienie, ból serca, ból w klatce piersiowej, uczucie zmęczenia i zimna. Mam także zatwardzenie i biały, wodnisty śluz. Nie współżyję ze swoim chłopakiem. Uprawiamy jednak peeting, ale nigdy nie mieliśmy zbliżenia, raz jedynie wydzielił mu się płyn, jednak nie sądzę, iż mógł przenieść to na mnie. Po za tym po całym zajściu miałam okres, który skończył się 12 maja, był dość bolesny i trwał 5 dni. Co więc jest powodem mojego złego samopoczucia i tego typu objaw?

"ból w podbrzuszu, oraz reumatyczny ból nóg. Następnie doszedł ból rąk, pleców, zawroty głowy, bóle głowy, silne przeziębienie, ból serca, ból w klatce piersiowej, uczucie zmęczenia i zimna." A czy to są objawy ciąży? Albo jakiejś choroby ginekologicznej? Do lekarza pierwszego kontaktu idź.

Gość mizna
nie mam pojęcia, już wszystko mi chodzi po głowie, nawet ciąża, choć uważam, że myśląc logicznie nie jest ona możliwa. Tak jak napisałam, nie współżyję, raz tylko miałam kontakt z płynem przedejakulacyjnym i to nie było bezpośrednio styczności z pochwą, a przeniesienie tego an palcu i zapłodnienie jest chyba raczej wątpliwe. nie wiem sama co robić :(

Gość mizna
szczerze mówiąc to jeszcze się do niego nie wybrałam, ale jutro jak wstanę a nic się nie zmieni to pójdę. Bo w sumie objawy występują tak dziwnie, raz jest lepiej, raz jest gorzej i na zmianę. Myślałam o jakiejś wirusówce, ale czy możliwe są wtedy zapracia?