Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczona ryba

ile kosztuje kula dla rybki??? pomocy!

Polecane posty

Gość rozpaczona ryba

dostalam jakis czas temu mala rybke wraz z akwarium - kula, jakies pol roku temu, rybka ma sie dobrze, ale niestety gdy wyczyscilam akwarium , jeszcze chciala smugi przetrzec recznikiem papierowym od zewnatrz i normalnie mi kula pekla, palec mam rozciety, ale najgorsze jest z rybka, jest juz po 19 , i boje sie aby do jutra wytrzymala w srednim sloju :( i otot moje pytanie ile kosztuje taka kula ??? w sklepie zoologicznym w malej miejscowosci, ile moze kosztowac ? :( jestem zmartwiona bo nie mam kasy :( czytalam w necie ze ok 11 zl taka gdzie 1,5 l wody wejdzie ... a w mojej chyba jakies ponad 2 , 5 l bedzie

Gość Z DUPY
Do miski ją wpuść na noc, niech choć raz zazna luksusu szerszej przestrzeni... Trzeba być zupełnie bez serca albo konkretnym tumanem by trzymać rybki w kuli.

Gość .,.z,c.xz,c.zxc,.zx,c.zx,cz.,x
w sklepie wszytsko po 4 zł kupisz 5 litrową za mała kase chyba 12 zł czy coś

Gość rozpaczona ryba
pytam powaznie i prosilabym o powazne odpowiedzi ... czy tak do 10 zl kupie w sklepie zoologoicznym w malej miejscowosci ???? pewnie ceny w necie a w sklepie stacjon. sie roznia wiec pytam, a nie jestem zorientowana bo rtybke dostalam w prezencie :(

Gość Z DUPY
Zaczaj się na kosmodromie i w odpowiedniej chwili zerwij klosz tlenowy wchodzącemu na pokład wahadłowca astronaucie :classic_cool:

Gość rozpaczona ryba
few... w sklepach takich : "wszystko za 5zl " tez mozna spotkac takie kule ??? mam bardzo ciezko z kasa i zalamalam sie :( akurat podkusilo mnie aby wytrzec te smugi :(

Gość .,.z,c.xz,c.zxc,.zx,c.zx,cz.,x
no serio pisze, to przeciez może byc kula tymczasowa aż nie kupsz czegoś lepszego