Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rachela nie ta z Wesela

uwieść doktorka ;-)

Polecane posty

Witam wszystkich Forumowiczów Mam mały problem :) Baardzo podoba mi się mój ginekolog i chciałabym nawiązać z nim relację inną niż lekarz- pacjentka. Nie ma pojęcia jak przejść z tej płaszczyzny . Może inne Pani były w podobnej sytuacji i podzielą się ze mną swoimi sposobami ??? :)

Gość mnbvyhjikokoooo
zabujałaś się w nim? Ma żonę?

Gość Zuzanna Amelia & 18
Eee tam. To juz lepiej napisz jak bys chcial byc uwodzony.

Nie nie zakochłam się w nim , mam ochotę na płomienny romans ;) jest ode mnie starszy , ma ok.40lat więc wnioskuję,że ma żonkę. Nie chcę żadnych poważnych związków, żeby sie dla mnie rozwodził itp. Chcę miło spedzić czas :P

bywam dosyc prozny i dzialaja na mnie umiejetne pochlebstwa. To jesli chodzi o przecietna kobiete. Jesli chodzi o kogos nieprzecietnego, to na pewno jakas gra slowno-intelektualna. Poza tym lubie jak kobieta ma podobne zainteresowania, albo chociaz wie cos na ten temat i rozmawia ze mna o tym, wtedy na pewno robie sie ciekawy.

Zgadzam się z Zuzanna Amelia & 18 napisz jak byś chciał... być uwodzonym

Z uwodzeniem mężczyzn na normalnej płaszczyźnie raczej nie ma problemu. Problemem jest dla mnie ta sformalizowana sytuacja w jakiej się znajduję i dosyć duża różnica wieku pomiędzy nami ja jestem napaloną 20 latką a doktorek ma albo będzie niedługo miał kryzys wieku średniego :)

Gość pytający dzentelmannn
ja jestem napaloną 20 latką a doktorek ma albo będzie niedługo miał kryzys wieku średniego przede wszystkim to jestes idiotka Chcialabys by za 20 lat jakas tka idiotka jak /Ty kusila twojego meza? troche pomysl

To jest akurat prowo, poza tym skoro nawet jesli by nie bylo, to i tak bym ci nie doradzil nic wiecej, bo nie akcpetuje rozbijania malzenstw i po trzecie raczej ciezko by ci bylo jako pacjentce cokolwiek ugrac. Co nie oznacza, ze nie mialabys szans. Ale mysle, ze latwiej byloby cos ugrac, gdybys wpadla na niego gdzie indziej, bo tam mialabys szanse pokazac cos wiecej niz tylko rozlozone nogi. 🖐️

Gość pytający dzentelmannn
o tam mialabys szanse pokazac cos wiecej niz tylko rozlozone nogi. sek w tym ze ona nic wiecej nie jest w stanie pokazac, bo nie ma

Na te nieprzychylne odpowiedzi odpowiem cytatem z Anny Kareniny : NIE BĄDŹ TAKI SROGI MORALISTO !!!!!

Gość pytanie podstawowe:/
autorko masz jakis problem z soba, ze musisz wyrywac zajetych?

Zapewne ma jakiś problem ale moja fascynacja wynika z tego, że zajęci są niedostępni co bardzo mi się podoba

Gość jesli doktorek
reprezentuje taki sam poznio jak ty to wystarczy ci tylko to zebyś mu sie spodobała.

Watpię, żeby każda z tych osób pełnych moralizatorskich zapędów miała krystalicznie czyste sumienie , brak win i grzechow i postawy która uprawniałaby do rzucania takimi kamieniami we mnie

A jaki ??? bezwzględny ???