Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WeAreAllOfTheStars

Pomocy!!! co po kawie!!?

Polecane posty

Umowilem sie z 1na dziewczyna na kawe. Jednak chcialbym spedzic z nia wiecej czasu i nie wiem za bardzo co ciekawego moge po tej kawie zaproponowac! ktos moze cos doradzic?? (w Warszawie)

ja bym ją zabrał na kajak nad wisłę

Ano wlasnie kino troche bez polotu na 1sza randke:) W sumie dyktator wychodzi i chcialbym zobaczyc, jednak niewiem czy to na 1sza randke bedzie fajne;p

Gość MaroonFajf
Idź na całość! Zdejmij porty i każ jej sobie obciągnąć albo nici z następnego spotkania.

Gość trymtym tym tym
ja bym chciala po kawie iść na spacer

Gość to ja dodam swoje 3 grosze
- po prostu spacer( lazienki, stare miasto) - kino - teatr

Gość bardzo wspolczuje..
na spacer:p zamek, kopiec, muzeum, ogrod, wysil mozgownice:p

Gość bardzo wspolczuje..
na loda:p

No dzieki Wiec mam: Kino Spacer Lody(nie taki zly pomysl;p) Do Muzem to ja niewiem czy ona bedzie chciala isc:) W kinie kurde nie bedzie takiego fajnego kontaktuu:(

KAPITAN tonącej łajby mysle jak dziewczyna i dalej nie za bardzo mi wychodzi. Mam siostre ale jej nie bede sie pytal bo ona zaraz wygada starym i starzy beda mnie sie pytali kto to.

Gość bardzo wspolczuje..
a ogrod botaniczny gdzies w poblizu:)?

Gość bardzo wspolczuje..
nie musisz za bardzo kombinowac, wystarczy, ze bedzie mila okolica i dobra to rozmowy:)

Chłopaku dużo zależy od tego z jakim typem dziewczyny mamy doczynienia ,czy jest wesoła i lubi adrenalinę czy spokojna i romantyczna .Jesteście pewnie na etapie poznawania więc najbezpieczniej to iść do kina,może na jakiś koncert(powinieneś wiedzieć co lubi bo się może nudzić) jeśli chcesz z nią być blisko (sam na sam) to idź z nią na spacer, w Warszawie jest dużo fajnych miejsc i możliwości no i nie na "sztywno" tylko spontan.Coś więcej ci doradzić nie mogę bo nie wiem jak dobrze ją znasz, jakie ona ma zainteresowania co lubi itd.Ale tak szczerze ,to powinieneś z nią dużo rozmawiać bo milczeniem można zabić każdą randkę gdzie by ona nie była .

Znam ja srednio, to bedzie nasza 1sza randka. Widzialem ja z 3-4 razy w ciagu pol roku na festynach organizowanych przez firmy ojca(tam jego ojciec tez pracuje i ona tam bywala). Zawsze gadalismy razem, jednak ona miala przez jakis czas chlopaka.