Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna na osiedlu...

juz nie wytrzymuje, co moge zrobic, prosze o rady

Polecane posty

no ale wieczorem tak jak dzisiaj juz po kąpieli , a było 12stopni o 19 juz nie mogłam z nim wyjsc.. to straszne uciekac z mieszkania zeby dziecko mogło spokojnie spac..

Gość nonostanteee
Wez tam wypito jakas dziure w powierzchni ukradkiem. jak jeden z dugim wywali sie na tej hulajnodze,to sobie pojda do innego tunelu. Ja rozumiem,ze dziexi musza sie bawic,ale z jakiego powodu musza sie bawic akurat w jakims tunelu? maja plac maja trawniki... tak samo dobrze kozna by powiedziec -dziecko musi sie wybawic i dlatego schodzac z 10pietra na parter musi pierdolnac chochelka w kazdy jeden szczebel balustrady

dlatego mieszkania na parterze sa najtańsze - w życiu bym sie nie zdecydowała mieszkać na parterze. Wiadomo że każdy mieskzaniec musi przejsc praktycznie pod twoimi drzwiami lub oknami. Jedyna rada to wyciszenie ściany - chciaż to raczej takie wytłumienie będzie bo na 100 % nie wyciszysz wszystkich hałasów. Możesz coś powalczyć w administracji, może będa partycypowac w kosztach wyciszenia, ale musisz udowodnić ze te hałasy sa uciążliwe ( nagrania itp )

tam jest beton więc nic wykopać nie moge.. nas skusił taras bo większy od balkonu, mozna posiedziec , wyjsc... i dlatego to mieszkanie na parterze wybraliśmy. no ale zakaz z rady osiedla jest, nawet w tamtym roku na piśmie było ze jest zakaz z podpisami rady ale w tym roku masakra , moze odpuścili? nie wiem tylko ze skoro takie zakazy są to znaczy ze dzieci nie powinny tam wjeżdzać ... ale co powinny a co robią to juz inna bajka w tamtym roku miałam noworodka a były takie huki ze z determinacją chodziłam do ocgrony itd (lato było strasznie deszczowe i nawet nie miałam jak wyjść z małym, a wiadomo takie dziecko śpi w dzień) moze wtedy dzieci bardziej się słuchały bo sprawa była na świezo i większy nacisk na to był.. dziś od rana dzieciaki już szaleją :/

dlatego nie nawidze weekendów bo wtedy od rana do nocy mam te odgłosy (dzieci w domach a nie w szkołach, przedszkolach) w tyg zaczyna się od ok 16 do 21 więc chociaz ranek jest spokojniejszy

Gość v675jko
chętnie bym pomogła ale nie wiem jaka rade dac, dlatego podbijam i zycze powodzenia pomóżcie dziewczynie!! jakas wariatka inna głupoty pisze a wy namiętnie odpisujecie, a tu ktoś prosi o pomoc w naprawde ciężkim momencie a wy macie gdzies

Gość yhym:)
i co? mamy jej kupic inne mieszkanie?

Gość MamGlupiegoKota
Ta, ciekawe komu Twoje dziecko przeszkadzało/przeszkadza drac ryj po nocach? Twój bachor też będzie wku**ial innych, I wtedy oni do Ciebie przyjdą pieprzyc. Nie nawidze bab co chcą cały świat podporządkować swojemu bachorowi, aż mi się krew gotuje. Ją mam w dupie wszystko I wszystkich pomiędzy 6 a 23. Mieszkając w bloku musisz się liczyć, że nie jesteś sama, i musisz to akceptować. A że Ci dzieci przeszkadzają... Cóż one napewno mogą bawić die gdzie indziej ale i Ty napewno możesz lozeczko przestawić . Trudno żeby kilkanaście osób dostosowalo się do jednego dziecka, nie sądzisz? Kupilas mieszkanie na parterze, sama jesteś sobie winna.